Tri odlična događanja povodom Dana žena u u kaštelu Morosini-Grimani!
T

Ne znate kuda za Dan žena? U kaštelu Morosini-Grimani od 01.ožujka do 7.ožujka očekuje vas raznolik program. Ponešto za kreativce, ponešto za one koji vole pogledati dobru dokumentarnu priču, i još za one koji vole „ćakulati“ i podružiti se na našem potpuno novom eventu! Zanima vas o čemu je riječ? Pročitajte više u nastavku.

U srijedu 1. ožujka na redu je još jedna kreativna radionica: Moja čikara:radionica oslikavanja keramičkih šalica. Ovog puta upoznat ćemo se s vještinom lončarenja i imati priliku oslikati vlastitu šalicu. Kakav unikatan poklon za darivati dragoj osobi ili sebi. Kroz radionicu vodit će nas Alida Blašković Koroljević: labinska umjetnica, likovna pedagoginja, slikarica i keramičarka. Upoznat ćemo se s procesom lončarenja, korištenja lončarskog kola, i naposljetku oslikati vlastitu šalicu po svom guštu. Više informacija o eventu možete pronaći ovdje ( https://fb.me/e/2ywZzEsa4 ) .

U petak 3.ožujka očekuje nas nešto pomalo drugačije, a riječ je o takozvanoj Blablaonici:kuntente ćakule s njih 5. Ideja Blablaonice je okupiti zadovoljne, a pritom i uspješne poslovne žene koje će nam ispričati svoju priču. Na Blablaonici ćemo se tako raspričati s 5 fantastičnih žena, svaka zadovoljna u svom pogledu i svaka sa svojom jedinstvenom pričom koja ih je dovela do vlastite definicije uspjeha, a to su:

  • Lenka Šajina, dobitnica nagrade Slow Food Ambasador
  • Manuela Hrvatin, interpretatorica baštine; vječna putolovka
  • Karla Krizmanić, vlasnica brenda Kkarikature
  • Ana Peršurić Palčić i Katarina Peršurić Bernobić, vlasnice vinarije Misal

Više informacija o eventu možete pronaći ovdje ( https://fb.me/e/37w5mM9xp ). Ulaz je besplatan.

Zadnji dio programa povodom „Dana žena“ odlučili smo posvetiti dokumentarnom filmu ženskog potpisa naziva „Da je meni ono što mi nije“. Film započinje u 19:00h, a ulaz je besplatan.

Više informacija o svim eventima možete pronaći na facebook stranici Morosini-Grimani Castle, te na samom eventu ( https://fb.me/e/9P04Ah5O2 ) i na web stranici www.grimanicastle.com.

Također, kontaktirati nas možete na info@grimanicastle.com ili na +385 91 604 3834.

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – PETAK U KAŠTELU MOROSINI-GRIMANI: WINE & ART RADIONICA S MIRNOM SIŠUL

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci