Damir Urban ne krije ponos i veselje povodom obilježavanja Rijeke kao Europske prijestolnice kulture
D

Još nas svega nekoliko sati dijeli od ulaska u dan kada Rijeka i službeno postaje europska prijestolnica kulture 2020. godine. Toliko događanja, toliko zabavnih kutaka u samom centru grada, emocija i veselja pratiti će Rijeku ne samo 1. veljače nego i cijelu godinu. Ipak je prvi dan obilježavanja tog važnog priznanja poseban, potiče emocije, a njih i ponos nije krio ni Riječanin Damir Urban, jedan od poznatijih hrvatskih glazbenika koji je najavio svoj dolazak na obilježavanje EPK 2020. 

U subotu, 1. veljače, moj grad postaje europskom prijestolnicom kulture, zbog čega sam iznimno sretan i na što sam jako ponosan. Vremenska prognoza nije sjajna, ali mene i moju obitelj to sigurno neće spriječiti da budemo u publici, da podržimo sve koji će sudjelovati u 70ak programa po gradu i da prisustvujemo velikom otvorenju! Vidimo se u Rijeci!” – istaknuo je Damir Urrban na svom Instagramu.

S nestrpljenjem čekamo sve što su organizatori pripremili povodom obilježavanja EPK Rijeka 2020 i sigurni smo da će se dan obilježavanja Rijeke kao europske prijestolnice kulture još dugo pamtiti. 

Foto: screenshot YouTube

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci