Damir Kedžo održao predivan koncert na Trsatskoj gradini
D

Na Trsatskoj gradini jučer se moglo osjetiti izvrsno raspoloženje koje je među gledateljima zavladalo i prije no što je Damir Kedžo stupio na pozornicu. Svaki je kutak kaštela bio preplavljen pozitivnom energijom, a ono što je najvažnije – odličnom glazbom! Nastup je započeo pjesmom Divlji vjetre, koja je i obilježila njegovu karijeru u posljednjih nekoliko mjeseci, a publika ga je dočekala gromoglasnim pljeskom.

Damir Kedžo
Trinity & co.

Energični nastup izvrsnog mladog glazbenika rasplesao je publiku svih generacija; njegov se osebujan glas savršeno stopio s ambijentom pa ne začuđuje da mu je upravo ovo jedna od najdražih pozornica na kojima je nastupao. Damira je pratila i Plesna skupina Trinity & Co.

Miljenik publike Damir Kedžo, rodnoj je Rijeci u sklopu Ljeta na Gradini priredio  koncert za pamćenje, a na pozornici su mu se pridružili vrsni instrumentalisti. Od prve minute koncerta zavladao je cijelim prostorom Trsatskog kaštela u kojem se, kako i sam tvrdi, osjeća kao doma. Da je publika upijala svaki stih Kedžinih pjesama, dokazala su nasmijana lica i raspjevana atmosfera koja je trajala do posljednje sekunde koncerta.

Nakon doze izvrsne glazbe, na Gradinu stiže hit komedija „Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“, koja već godinama nailazi na oduševljenje publike diljem Hrvatske. Ulaznice za stajanje za ovu, kako je mnogi nazivaju – duhovitu seansu za parove, mogu se kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas Music Shopu i putem sustava mojekarte.hr. Molimo sve posjetitelje da se, kao i do sada, pridržavaju svih propisanih mjera opreza radi očuvanja zdravlja i zajedničke dobrobiti.

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci