Damir Kedžo sprema poseban koncert u Quorum Gardenu Kostrena
D

Kako je najavljeno, Damir Kedžo, jedan od najcjenjenijih i najtraženijih hrvatskih vokala i glazbenika, priprema ekskluzivan koncert kojim će obilježiti svoj 35. rođendan te se za tu prigodu priprema jedna doista jedinstvena glazbena i zabavna večer u Kostreni.

Ulaznice za ovaj jedinstveni koncert kreću u prodaju danas 25. srpnja u sustavu www.mojekarte.hr te na njihovim prodajnim mjestima, a za rezervaciju VIP stola zainteresirani se mogu obratiti direktno u Quorum Garden Kostrena.

Quorum Garden Kostrena, poznata destinacija zaljubljenika u dobru i opuštajuću atmosferu, bit će središte vrhunskog doživljaja koji će spojiti nezaboravne glazbene uspješnice, jedinstvene i emotivne ljubavne balade i pop rock obrade Damirovih omiljenih stranih i domaćih izvođača u izvođenju ovog jedinstvenog performera, koji će kroz koncert podsjetiti na najsjanije trenutke svoje karijere, ali i promovirati novi singl te će publika imati priliku nazočiti večeri za pamćenje.

U petak, 12. kolovoza, s početkom u 21 sat, Kedžo će sa svojim bandom održati koncert za kojeg je broj ulaznica ograničen te će samo oni najbrži i najsretniji moći biti dio ove glazbene poslastice, a za ovu prigodu organizator priprema i poneko iznenađenje. Damirovu itekako uspješnu karijeru svakako će obilježiti ovaj koncert kojim će obilježiti svoj 35. rođendan upravo onako kako najviše voli – pjevajući svojoj najdražoj publici.

Bit će to večer za koju organizatori poručuju da će biti označena posebnom sinergijom izvođača i publike, onako kako to Kedžo itekako dobro zna.

Prethodni tekst – DAMIR KEDŽO IMA NOVU PJESMU IZA KOJE STOJI VRHUNSKI TIM, POSLUŠAJTE “KAD LJUBAV”

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci