Damir Kedžo ima novu pjesmu i spot koji je sniman na lokacijama od Opatije do Huma
D

Damir Kedžo novim ljetnim hitom kreće na nostalgično i romantično putovanje

Nakon velikog uspjeha pjesme “Zbog tvojih pogleda”, Damir Kedžo je snimio novi ljetni hit i glazbeni spot za pjesmu “Moje srce je” u kojem ulogu ima atraktivna pulska ljepotica Gabrijela Lovrinović koja je utjelovila temperamentnu brinetu.

Inspiriran iskrenom i bezvremenskom ljubavnom pričom, Damir donosi emotivni doživljaj pjesme kroz snažan i prepoznatljiv vokal, evocirajući osjećaj nostalgije i jedinstvene umjetnosti življenja. Riječ je o prvoj zajedničkoj suradnji koju potpisuju talentirani trojac; autor glazbe i frontman grupe Leteći odred Denis Dumančić, tekstopisac Faruk Buljubašić Fayo, dok je za aranžman i glazbenu produkciju zaslužan Bojan Šalamon Shalla.

“Iznimno sam sretan i uzbuđen što nakon dvadeset godina i nezaboravnog hita “365” ponovno surađujem sa Fayom kao tekstopiscem. Vjerujem da će se pjesma svidjeti mojoj publici i da će zasigurno biti jedna od onih koje će tražiti i zaljubljeno plesati svoj prvi ples.” Izjavio je Damir Kedžo.

Uronite u eksploziju osjećaja i emotivnog doživljaja pjesme inspirirane nostalgičnom esencijom “la dolce vita” uz glazbeni spot proslavljenog tandema Matea Jurčića i Artema Dushkina poznatih kao Lumiere Production i uživajte u ljepoti malih, slatkih trenutaka i estetike prošlih vremena.

Singl prati vizualno zadivljujući glazbeni spot koji gledatelje prenosi na slikovite ulice starih, kamenih gradića, spaja vizualni koncept talijanskog temperamenta s Damirovim emotivnim vokalom stavljajući ljubavnu priču u prvi plan. Glazbeni spot savršeno dočarava jedinstvenu atmosferu suncem okupanog Mediterana, njegujući ljepotu jednostavnih, ali značajnih trenutaka svakodnevice.

Putovanje vas vodi preko očaravajuće opatijske rivijere do najmanjeg grada na svijetu, Huma.

Pjesma “Moje srce je” ne služi samo kao potvrda iznimnih vokalnih sposobnosti Damira Kedže, već i kao ulaznica u zadivljujući svijet ljubavi i jednostavnosti života. Ovim izdanjem Damir nastavlja demonstrirati svoju sposobnost izražavanja dubokih emocija kroz svoju glazbu, osvajajući srca svojih obožavatelja.

Pjesmu i spot možete pogledati i poslušati na YouTube kanalu Croatia Recordsa i na svim streaming platformama.

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – DogloveRI: Damir Kedžo i Gigi

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci