Da Istra ima malu, ali kreativnu modnu scenu svjedoči ovaj kreativni projekt!
D

Modna priča koja okuplja najbolje dizajnere iz Istre donosi genijalan i nadasve inspirativan editorijal s ultimativnim party odjevnim komadima dizajnera u kojima ćete biti i više nego spremni za odlazak na veličanstveni party.

Bez obzira na to preferirate li romantični, sexy, damski ili klasični izgled, među čarobnim haljinama sigurno ćete pronaći nešto za sebe.

Da Istra ima malu, ali kreativnu modnu scenu svjedoči ovaj kreativni projekt pod vodstvom dizajnerica Anje Moretti i  Ivane Tomić koji okuplja kreativni tim vizažista, hair stilista, modela i dizajnera iz Istre.

Dizajnerica i fotografkinja, Ivana Tomić stilizirala je sve samo ne uobičajene lookove u kojima će svaka žena ostaviti dojam jedinstvene ‘it’ djevojke, one koja dolazi na zabavu i izdvaja se iz mnoštva svojim nenametljivim, ali nevjerojatno chic stilom.

Istarski dizajneri Sascha, Laar, Showroom Antonela, Ingrid Rojc, Anima M, Anja Stehlik design, Ivana Tomić, Shiloh jwl, Vitrum in fabula predstavili su modne prijedloge za svečane evente, od raznovrsnih modela party haljina do raskošnih modnih dodataka.

ANIMA M
ANJA STEHLIK
VITRUM IN FABULA
SHOWROOM ANTONELA
SHILOH
SASCHA
LAAR
IVANA TOMIĆ
INGRID ROJC

Naš savjet je da se osjećate dobro i budete okruženi upravo onim ljudima koje u svojoj blizini želite i u 2019. godini, a u ovim modnim prijedlozima osim što ćete se osjećati ugodno 


Models: Ana Zdarilek, Rahela & Ariana at Tijara Model Management

MUA: Klara Sosic, Laura Make up

Hair: Pjerika, Artistic

Photo: Ivana Tomić

Lokacija: The Shipyard pub / Pula

Pripremila: Stilueta

 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci