Crveni ruž ima dugu povijest, a Avon novitete i predivnu budućnost!
C

Mislite da vam crvena boja ne stoji dobro? Avon je nedavno u prekrasnom ambijentu Avon Beauty butika dokazao suprotno: postoji savršena mat CRVENA nijansa za svaku ženu!

Ruž za usne i to u crvenoj boji, nosile su još stanovnice drevne mezopotamije, Indije i Egipta. Mezopotamke su vjerojatno bile prve žene koje su prije 5000 godina izmislile i nosile ruž, a radile su ga od pigmenta izmrvljenog poludragog kamenja. Egipćanke su u tu svrhu koristile boju ljubičasto-crvenih morskih algi te im dodavale jod i brom čija je kombinacija bila uzrok mnogim bolestima.

Vrlo poseban ruž pravio se za Kleopatru – od smrvljenih mrava i tvrdokrilaca, jer su ti ogromni kukci ružu pružali bogatu crvenu karmin boju.

Tek u 10. stoljeću jedan je andaluzijski kozmetolog osmislio ruž za usne u tvrdom obliku, a tek u 16. stoljeću uvijek moderna britanska kraljica Elizabeta I nakratko je skinula loš glas s ruževa, populariziravši svoj izgled svijetlocrvenih usana i bijele puti. Tako obojano lice samo u intenzivnijem obliku, bilo je već stoljećima japanski ideal ljepote ostvaren na gejšama.
U prošlosti nositi šminku bilo je bestidno i primitivno, a danas jedva da možemo zamisliti dan bez kozmetičkih preparata, a uz ovih prekrasnih 9 nijansi to je još teže. RED Perfectly Matte ruževa za usne osmišljeno je za svaku ženu, svaki podton kože. Za hladni podton tu su nijanse Rose Red, Ruby Kiss i Wild Cherry. Za neutralni podton savršeno će pristajati Everyday Red, Crimson Tide i Truest Red. Topli je podton dovoljno naglasiti nijansama Coral Fever, Red Supreme i Sunbaked Red.

Perfectly Matte ruževi za usne izdvajaju se svojom 100% mat bojom s baršunastom formulom koja hidratizira i ne isušuje usne. Dugotrajna i potpuna pokrivnost, mekoća mat boje na usnama i savršena crvena baš za vas… s Avonom sad je sve na dohvat ruke

Dokaz da vam crvena dobro stoji pronađite u ponudi RED mat ruževa za usne u Avon katalogu: za samo 28,90kn.


Foto galeriju događanja donosimo u nastavku:

 


Ako želite kontaktirati Avon nazovite 01/6650 010 ili posjetite www.avon.hr

Facebook stranica Avona Hrvatska: www.facebook.com/Avon

INSTAGRAM stranica Avona: @avonhrvatska

You tube stranica Avona: http://www.youtube.com/user/AvonHrvatska


Foto: Bojan Zibar

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci