Crveni ruž bezvremenski je hit
C

Beauty i make up trendovi mijenjanu se iz dana u dan. Stalno na tržište dolaze novi proizvodi koji su ne samo vizualno prekrasni već i kvalitetni. Međutim, iako ima puno novih proizvoda, neki odlaze u zaborav i vrlo su kratko popularni ili jednostavno nikad ne dostignu onaj nivo poput nekih drugih proizvoda koji su godinama neizostavan dio svake kozmetičke torbice. Crveni je ruž upravo jedan takav proizvod bez kojega kozmetička torbica jednostavno nije potpuna. Crveni ruž se može nositi u raznim kombinacijama i u raznim prigodama, a nadolazeće Valentinovo je jedna od takvih prilika. Ako ste u zato u potrazi za kvalitetnim crvenim ružom, a da pritom na njega ne potrošite cijelo bogatstvo, u nastavku imamo nekoliko prijedloga za vas.

Crveni ruž je klasika – ide uz baš svaku odjevnu kombinaciju, podiže raspoloženje i baš na svima odlično izgleda. Zato odaberite svoju nijansu crvenog ruža i ovo Valentinovo doživite u jednom posebnom raspoloženju.

Izvor: Instagram profili avonhrvatska, Maybelline New York, nyxcosmetics_hrvatska, catrice.cosmetics, essence_cosmetics, maccosmetics, aurakozmetika.hr

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci