Crvene haljine za blagdanske prilike
C

Mjesec prosinac – mjesec blagdanske čarolije, druženja, lampica i blještavila sa svake strane. Božićne i novogodišnje zabave odlična su prilika da se zbližite sa svojim najdražima i uživate u ovom najljepšem, „petom“ godišnjem dobu. Ali kakve bi to zabave bile bez one savršene crvene haljine koja je statement komad u garderobi svake žene, a pogotovo u ovo blagdansko vrijeme. Upravo smo zato odlučili potražiti kakve se sve crvene haljine mogu pronaći u ponudi brendova koji su lako dostupni i po pristupačnim cijenama. Vjerujemo kako će svatko pronaći nešto za sebe i zabljesnuti posebnim sjajem u novom omiljenom komadu – crvenoj haljini.

Manzara.hr je jedna od omiljenih internetskih fashion stranica kada su u pitanju trendi odjevni komadi po pristupačnim cijenama. Između ostaloga, u njihovoj ponudi možete pronaći crvene svečane haljine po vrlo pristupačnim cijenama, a u kojima ćete zasigurno proći zapaženo.

Orsay.com još je jedna omiljena fashion destinacija u čijoj se ponudi također krije nekoliko modela crvenih haljina koje su savršene za ovo blagdansko vrijeme.

Factcool.com također u svojoj ponudi ima između ostaloga predivnih crvenih haljina u kojima ćete zabljesnuti na kojoj se god blagdanskoj zabavi pojavili. Također, trenutno na stranici traju sniženja što je odlična prilika da „uhvatite“ omiljenu crvenu haljinu koja će svakako biti statement komad u vašoj garderobi.

Crvene blagdanske haljine možete pronaći i u Mango web shopu, a koje možete iskombinirati za upečatljiv večernji look ali i za onaj ležerniji.

H&M jedna je od modnih adresa kojoj se rado vraćamo, bilo da se radi o web shopu ili stvarnoj trgovini. Ovih blagdana se u njihovoj ponudi nalazi svega nekoliko crvenih haljina, od kojih i neke u plus size veličini, pa smo sigurni da će se svatko pronaći nešto za sebe.  

Povoljne cijene i lako dostupni komadi čine da ovih blagdana svaka žena svoj ormar obogati za omiljeni model crvene haljine u kojoj će zablistati na svakoj proslavi, a posebno na proslavi u duhu božićnih i novogodišnjih blagdana.

Foto: službene stranice navedenih brendova

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci