Uskrs po domaću na Rivijeri Crikvenica
U

Na Rivijeri Crikvenica sve je spremno za proslavu najvećeg kršćanskog blagdana – Uskrsa. Veliki tjedan samo što nije počeo, blagdanski produženi vikend stiže uskoro, a samim time i dobra prilika za uživanje i opuštanje u društvu najmilijih, obitelji i prijatelja. Rivijera Crikvenica i ove godine za vas priprema pravu uskrsnu poslasticu i to u subotu, 8. travnja.

Pritom ne mislimo samo na tradicionalnu, krušnu slasticu poznatu kao pogača ili pinca, šunku, jaja i slično, već na cjelokupni program i ambijent u dvama mjestima naše rivijere. U društvu mirisnih cvjetnih prijatelja, u opuštenom ambijentu uz more, u zagrljaju proljetnoga sunca, Velika subota na Rivijeri Crikvenica „počastit“ će nas pravom gastro bajkom.

U Crikvenici i Selcu vrijedni umirovljenici dviju crikveničkih udruga pripremit će tradicionalni doručak za sve posjetitelje. Moći se će degustirati bogata ponuda uskrsnih delicija, djeca će uživati u zabavnim igrama i animaciji, face paintingu, a sve će popraćeno glazbenim programom. U svim četirima mjestima crikveničke rivijere fotografirajte selfije uz zanimljiva i originalna velika uskrsna jaja, koja prikazuju prepoznatljive detalje kulturno-povijesne baštine i običaja te pričaju priču kroz svoje šarene detalje, ali i uz druge proljetne dekoracije. 

PROGRAM – Subota, 8. travnja

CRIKVENICA  

Centar:

9:30 Nastup dječje plesne skupine KUD-a „Vatroslav Lisinski“

9:45 Nastup Mažoretkinja Grada Crikvenice

10:00 Nastup dječjeg benda „Raspjevani slavuji“

10:00 Gastro ponuda – tradicionalna uskrsna jela

10:00 Animacija i face painting za djecu, igre s maskotom zeca

10:30 Nastup klape „Kala“

Preradovićeva ulica: 

17:00 Zabavni program uz prigodnu gastro ponudu

19:30 Nastup glazbenog sastava „Grooversi“

SELCE 

Centar:

10:00 Gastro ponuda – tradicionalna uskrsna jela

10:00 Nastup glazbenog sastava „Ex“

10:00 Animacija za djecu

11:15 Igre za djecu s maskotom zeca

Sve vas pozivamo da posjetite Crikvenicu i Selce, probudite svoja osjetila te isprobate našu provjerenu formulu za dobar blagdanski provod – more, sunce, primorska glazba, ukusna hrana i gostoljubivi domaćini. 

Uživajte s nama u opuštenim uskrsnim blagdanima na Rivijeri Crikvenica.

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – Valentinovo u ozračju romantičnih pjesama i super atmosfere? Crikvenica ima dva super događanja!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci