Riječani u prva dva dana potvrdili da je Craft&Grill festival pun pogodak!
R

Otvaranje originalnog street food festivala koji se održava na Trgu 128. brigade HV protekao je u odličnoj atmosferi. Posjetitelji su mogli uživati u originalnoj recepturi priznatih chefova te izvrsnoj zabavi uz Belfast Food.

Na festivalu se predstavio jedan od najpopularnijih hrvatskih chefova – Ivan Pažanin sa svojim brandom Mediterranean House, čija su jela inspirirana tradicionalnim dalmatinskim namirnicama. Ekipa Grill cornera by Mate Janković predstavila se s delicijama pripremljenim prema originalnoj recepturi jednog od najpriznatijih chefova u cijeloj regiji. Posebnu pažnju posjetitelja izazvao je Capra Istrian Street Food baziran na autohtonim istarskim delicijama pripremljenim u modernoj interpretaciji street food forme, a Picnic mingle & fun – jedan od food truckova s bogatim iskustvom na brojnim gastro festivalima predstavio se sa svojim već dobro poznatim zalogajima. Na otvaranju festivala ljubitelji craft pive mogli su birati između Grifa, King’s Brewa, Pulfera, Varionice, Saperlota Craft Brewery i Međimurskih Lepih Dečki.

Craft & Grill u centru Rijeke

Posjetitelji će u festivalu moći uživati čak 17 dana i to svaki dan od 11.00 h do 24.00 h, petkom i subotom od 11.00 h do 02.00 h, a izvrsno raspoloženje koje je vladalo na otvorenju, najbolja je pozivnica da Riječanke i Riječani proljetne dane provedu na otvorenom uz široku lepezu gastro delicija, veliki izbor vrhunskih piva i odličnu zabavu!

Povratak u staro normalno i odlična zabava! Craft & Grill festival pokazao je da su Riječani na ovakvo događanje dugo čekali i da je naša regija jedna od najjačih gastro karika Lijepe naše. Vidimo se u centru Rijeke!

Festival smo i najavili na Stilueti – U Rijeci se sprema novi food festival 

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci