Čorkez Taxi, važno je imati nekoga na koga možeš uvijek računati
Č

Čorkez Taxi naš je dugogodišnji suradnik i partner, a o pouzdanosti ovoga tima uvjerili smo se puno puta kada su nam uskakali u zadnji tren u nepredviđenim situacijama, nama i našim partnerima i suradnicima.

Na svaki poziv reagirali su odmah, pružajući nam rješenje i profesionalnost.

Čorkez Taxi je prijevoznička tvrtka, jedina na području Primorsko-goranske i okolnih Županija, koja u segmentu gradskog i vangradskog prijevoza nudi reprezentativna vozila visoke klase, uz diskretnu, pouzdanu i sigurnu uslugu. Za prijevoz  klijenata koriste se vozilima marke BMW, Mercedes i Audi, svi vozači su licencirani od strane nadležnih tijela, uz obvezatne potvrde o nekažnjavanju.  Važno je napomenuti i da su vozila u vlasništvu firme, a ova obiteljska firma jedina pruža taxi uslugu vozilima visoke klase.

Obiteljska firma njeguje dobre odnose sa svim svojim korisnicima usluga

Bili su službeni prijevoznik međunarodnih predavača za Crikvenica International Health tourism conference. U posljednjih godinu dana potpisali su niz ekskluzivnih ugovora o poslovnoj suradnji u segmentu prijevoza, sa partnerima kao što su Sveučilište u Rijeci (UNIRI), Thalassotherapia Crikvenica, Fondazione museo Pino Pascale… Usluge prijevoza obavljaju i za Turističku zajednicu Grada Rijeke.

Ovaj provjeren tim „spašavao je“ i neke naše poslovne izazove. Danas su vremena brža no ikad, moramo se prilagođavati situacijama i kad se neke prilike dogode reagirati odmah.  Na jedan sam poslovni sastanak čekala mjesecima, bez pretjerivanja. I onda poziv, sastanak je moguće održati danas, kroz par sati, ali.. Uvijek to jedno „ali“ sve pokvari. Moram do Zagreba, a ne osjećam se najbolje, ne osjećam se dobro da vozim, suprug zauzet, nitko ne može uskočiti. I onda zadnja šansa.

Zovem Čorkez Taxi s kojim sam već počela lijepu suradnju, u samom startu počinjem razgovor sa „Čisto sumnjam da mi možete pomoći jer trebala bih za Zagreb vrlo brzo, ali moram pitati..“

  • Kada bi trebali biti u Zagrebu?

Za nekih dva, najkasnije dva i pol sata odgovaram, vjerujem da ne možete, ali ja moram pronaći rješenje“

  • Ne brinite, vozač će biti po vas za 15 minuta, koja je adresa?

Ovo je jedna poduzetnička crtica iz moje 2018.godine, stigla sam na sastanak, vratila se i nastavila svoj put ozdravljenja. Nije bilo ništa strašno, jednostavno, oni dani u mjesecu i umor učinili su svoje, rizik da u stanju u kojem nisam 100% naj nije opcija, a ovo je bila prva prilika kad mi je moj dotad samo tim partnera po projektima trebao uskočiti i bez problema su se presložili i učinili sve što mogu da mi pomognu.

I zato ih volimo. Jer su pouzdani. Jer su sigurni. Jer su prijatelj u nevolji i jer su suradnici koji poštuju svoje klijente i sve suradnike. U današnje vrijeme to je najveći blagoslov i zato su naša preporuka!

Sastanak je prošao odlično, sklopila sam posao, ali ne samo to. Shvatila sam da je tako bitno imati nekoga na koga možeš računati! Čorkez Taxi firma je na obiteljskim temeljima koja ostvaruje sve zavidnije suradnje i sve su prepoznatljiviji u svojoj djelatnosti što i ne čudi. Dobar glas stječe se strpljivo i sigurno, pazeći na kvalitetu u svakom segmentu, ovaj tim to zna jako dobro!

Njihove usluge koriste  mnogobrojni hrvatski i međunarodni znanstvenici i liječnici, poduzetnici, umjetnici i modeli…

A Čorkez tim ima i našu preporuku jer znamo da u izvanrednim situacijama, oni reagiraju s izvanrednom lakoćom i nama i našim partnerima osiguravaju siguran prijevoz i kvalitetan rad što je u poduzetništvu itekako bitno. Nakon Covida 19 vrijeme je da se pomalo i sigurno vratite ljetnim uživanjima i radostima,  sve postaje puno lakše uz dobar i pouzdan tim.

Adresa: Jože Gabrovšeka 6, Rijeka
Mob: +385 (0)91 4975881
Mob: +385 (0)91 1288778
E-mail: info@corkez-taxi.com
Web: www.corkez-taxi.com

Fotografije: Ivor Mažar za Stiluetu

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci