Čorkez Taxi proslavio drugu godinu uspješnog poslovanja
Č

Tvrtka Čorkez j.d.o.o. proslavila je svoju drugu godinu poslovanja, u društvu prijatelja i poslovnih partnera. Bar Bar u samom centru Rijeke jučer je pružio osjećaj ugode, uz raznovrsne kanape i naravno uz čaše finog vina, mlada je i perspektivna riječka firma proslavila uspješnu godinu, ali i najavila očekivanja u novoj godini za koju ne sumnjamo da će biti još uspješnija.

Čorkez taxi prijevoznička je tvrtka koja svojim klijentima pruža visoku razinu luksuza u samom taksi prijevozu, s posebnim naglaskom na sigurnost, pouzdanost i točnost.

Unatoč tome što su sva vozila, koja svakodnevno stavljaju na raspolaganje u prijevozu svojih klijenata, visoke klase, njihove cijene i dalje su u potpunosti konkurentne drugim taksi prijevoznicima. Jedini su taksi prijevoznik koji vozilima renomiranih auto kuća obavlja i usluge samog gradskog prijevoza i to po cijeni od samo 30 kuna za 5 kilometara vožnje.

Sama tvrtka, krenula je kao obiteljska priča, pokrenuli su je otac i sin, diplomirani inženjer cestovnog prometa i liječnik. Danas, nakon manje od dvije godine rada, tvrtka ima najreprezentativniji vozni park u kategoriji taksi prijevoza u široj regiji.

Uz vrhunska vozila i profesionalne i licencirane vozače, za potrebe stranih klijenata u segmentu prevođenja i pomoći kod organizacije boravka u Hrvatskoj, u tvrtki Čorkez na raspolaganju su i usluge voditeljice ureda. Antonia Par, apsolvent je studija hrvatskog jezika i književnosti, tečno govori engleski jezik, surađivala je s brojnim renomiranim brendovima, a u godini koja dolazi zajedno će s timom ostvariti nove poslovne korake koji će neminovno donijeti dobre rezultate.

Čorkez okuplja izvrstan tim te polaže kvalitetu u svaki segment rada, u kratko vrijeme firma je stekla povjerenje klijenata na širem području, a dobre marketinške akcije i usmena predaja itekako idu u prilog timu koji je jučer imao razlog za slavlje. Hvala na pozivu, drago nam je da smo upravo u ovoj godini ostvarili prvu suradnju i radujemo se najavljenim suradnjama u godini pred nama!


Foto: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci