Poduzetnica Leona Kostadinović u Samoboru otvorila Coccole-premium salon za uređenje pasa
P

Vjerujemo da ste čuli za modne, travel, make-up, food, fitness influencere, ali vjerojatno niste znali da je ova medena njuška prva hrvatska pudla influencerica. Iako posao influencera sa sobom uvijek nosi brojne kontroverze, Coco razbija sve predrasude. Osim što uživa sve čari influencerskog života, putuje, pozira, fotografira se… odnedavno je postala i šefica u prvom hrvatskom premium salonu za uređenje pasa Coccole, koji je nastao upravo radi nje, o čemu će nam više otkriti njezina vlasnica Leona.

I am princess poodle umjetničko je ime za toy pudlu imena Coco, koja je ujedno jedna od prvih hrvatskih psećih influencerica.

Ova slavna pudla ima tek 2 godine i već je prava zvijezda na Instagramu s više od 3500 pratitelja. Na njenom feedu prvo ćete primijetiti slike s putovanja, izložbi i šetnji prirodom. Coco „posao“ influencerice ne pada teško jer voli pozirati za kameru i biti u centru pažnje. A kada nije na putovanju ili šetnji, možete ju pronaći u Coccole salonu.

Po čemu je Coccole drugačiji od drugih salona i dućana?

Coccole grooming salon i specijalizirani dućan za pse jedan je od prvih u Hrvatskoj s vrlo posebnom paletom proizvoda i usluga.

Od posebnih usluga izdvajaju se SPA tretmani kao što su ozonska SPA kada s mliječnom kupkom, zelena glina, aromaterapija za pse, a klasični tretmani uključuju uređivanje i šišanje, šapokuru, izlinjavanje.

U ponudi dućana se mogu pronaći najkvalitetnije poslastice od čistog mesa koje ujedno sprječavaju nastanak plaka i zubnog kamenca kod pasa, smoothie, organska kozmetika za pse, više vrsta interaktivnih igračaka, certificirane kompatibilne vrećice za izmet i mnogi drugi proizvodi koje je Coccole među prvima u Hrvatskoj ponudio kupcima.

Tko stoji iza Coccole brenda?

Iza brenda stoji mlada poduzetnica Leona Kostadinović koja je svoju ekonomsku karijeru u razvoju EU projekata zamijenila uređivanjem čupavih ljubimaca. Svoje znanje usavršila je u Special One grooming akademiji u Italiji gdje je učila od najboljih talijanskih groomera koji predstavljaju cijelu Italiju na svjetskim grooming natjecanjima.

Novootvoreni Coccole salon u Samoboru jedan je od prvih u Hrvatskoj s vrlo specijaliziranom paletom proizvoda i usluga.

 

„Sve je krenulo iz hobija i ljubavi prema mojoj toy pudli Coco. Otkad je ušla u moj život, zaljubila sam se u brigu o psećoj dlaci, raznolikim frizurama, uređivanju, te je otvaranje salona bio prirodan slijed događaja. Brend Coccole nastao je iz spoja imena Coco i mog imena Leona, a sama riječ na talijanskom znači maženje. Ljubimci u Hrvatskoj u većini salona mogu dobiti samo osnovnu higijensku uslugu, a u Coccole ih želimo (raz)maziti. Zato njegujem individualan pristup svakom klijentu, a svi proizvodi koje koristim za njegu ljubimaca u salonu i za prodaju u dućanu prošli su moja testiranja na Coco i izuzetne su kvalitete.“

Više  možete saznati na Instagram i Facebook profilu Coccole.hr.

Tekst, foto: PR

Prethodni tekst – OMILJENI JUNAK ČOVPAS DOBIO NOVI NASTAVAK

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci