Predstavljena je nova Coccinelle Himma torbica. Divna je!
P

Jedanaest žena različitih profesija, navika i modnih stilova je 11. studenog postigla zajednički stav – nova Coccinelle Himma torbica oduševljava svojim dizajnom i savršeno se uklapa u sve stilske igre. Okupljene na «tajnoj večeri» u centru modnih trendova, elegantnoj Karla trgovini Centra Kaptol, proslavile se dolazak Coccinelle Himma torbice, nove modne ikone, ali i uživale u međusobnom druženju.

U sve je Karla trgovine stigla nova Coccinelle torbica, simboličnog imena Himma. Elegantnog dizajna, ova torbica nosi moćno ime povezano s «najsnažnijom silom sadržanom u čovjeku».

Upravo takve žene, snažne, odlučne, jedinstvene i afirmirane imale su prve priliku Coccinelle Himma torbicu ukomponirati u svoj jedinstveni stil. Vjerne Coccinelle torbicama, Marijana Batinić, Antonija Blaće, Mila Elegović, Nataša Janjić Medančić, Lidija Lešić, Dora Martinović, Ivana Pavić i Nika Turković, okupile su se na «tajnoj večeri» u centru modnih trendova, Karla trgovini Centra Kaptol te u ugodnoj, intimnoj atmosferi uživale u ekskluzivnom predstavljanju i druženju uz novu ikonu stila, Himma torbicu. 

Izuzetno elegantnog dizajna, Coccinelle Himma torbica je suvremen i atraktivan modni dodatak. Jednostavne konstrukcije, prepoznatljiva je po poklopcu koji krasi lagana kopča u obliku trzalice. Himma dolazi u tri veličine, u velikom izboru elegantnih boja te završnoj obradi s metalik ili „kroko“ efektom. Vrlo je praktična, sa savršenom unutarnjom organizacijom prostora. Stoga se apsolutno preporučuje za predstojeću sezonu blagdanskih proslava i događanja jer je «nosiva od jutra do večeri», zaključuju snažne Coccinelle žene.

Nova kolekcija Himma torbica dostupna je u svim Karla trgovinama u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku ili web-trgovini www.karla.hr.   

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – Balletcore trend odlično su utjelovili Karla i Twinset!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci