CineStar kina ovog vikenda rezervirana za ljubitelje pasa
C

Obiteljska komedija “Pas” bit će možda motiv da mnogi napušteni psi pronađu obitelj. Osim pokrenute incijative u sklopu Dog vikenda Kaptol Boutique Cinema i CineStar nude zabavne, edukativne i nagradne programe

Svi oni koji svoj životni prostor dijele s četveronožnim ukućanima znaju koliko sreće, radosti i ljubavi proizlazi iz maženja i igre s njima. Ponosno nose titulu „najvjernijeg čovjekovog prijatelja“. Znanstveno je dokazano kako druženje sa psima snižava krvni tlak, stres i otkucaje srce te pojačava lučenje hormona sreće. Ipak, unatoč umiljatosti i vedrini kojom zrače, znamo posvjedočiti epizodama kada čupavi lajavci postaju, najblaže rečeno, nestašni.

Komedija ”Pas”

Ako se možete poistovjetiti, onda će vas do suza nasmijati komedija „Pas“ u distribuciji Blitza.  Možete ju pogledati od 17.03. u svim CineStar kinima. Radnja prati putovanje vojnog rendžera Briggsa, kojeg je utjelovio Channing Tatum. I psa koji mu je dodijeljen na brigu. Zbog neobičnog karaktera psećeg suputnika, njihovo putovanje pretvara se u pravu avanturu.

Povodom premijere filma „Pas“, u CineStaru će se održati Dog Weekend“, (19. i 20. ožujak). Vikend će biti posvećen upravo psima, a očekuju vas zabavni i edukativni programi,  poklon i razne pogodnosti uz kino ulaznicu. CineStar I Kaptol Boutique Cinema je pokrenuo kampanju I JA MOGU BITI TVOJ #PAS, čiji je cilj pronaći topli dom napuštenim psima.

Razni popusti

Za vas koji ste ovog vikenda možda u Zagrebu, 19. ožujka, od 15 do 17 sati, plato Kaptol centra bit će rezerviran za pokazne vježbe HGSS-a i MUP-a s radnim psima. U suradnji s PET CENTROM, očekuju veterinarsko savjetovanje i pokloni. Uz kupljenu ulaznicu u CineStaru za film „Pas“ dolaze i popusti. 15% popusta na cijeli asortiman za online kupovinu  za kupce ulaznica iz cijele Hrvatske i besplatna dostava. 20% popusta na ležajeve i igračke za mačke i pse u gradovima gdje PET CENTAR ima fizičke trgovine. (Zagreb, Rijeka, Pula Split, Osijek ). Dobrim vijestima još nije kraj jer u suradnji s PET CENTROM od 17.03. do 15.04. čeka vas niz pogodnosti za vaše ljubimce.

Najsretnije očekuju i poklon paketi, a dijele se slučajnim odabirom pa ćete morati provjeriti nalazi li se vaučer ispod vašeg sjedala. Udruge čije štićenike možete vidjeti u CineStar kinima i na društvenim mrežama CineStara u okviru ove kampanje su: Azil Žarkovica – Dubrovnik , Društvo za zaštitu životinja Rijeka, Udruga za zaštitu životinja Spas – Varaždin, Zadarske šapice, Šibenske šape, Udruga Pobjede Osijek, Udruga S.pas by Gloria – Zagreb, Udruga Šapica -Donja Bistra, Udruga Snoopy- Pula, Udruga Beštie – Split.

Više informacija kao i kupnju ulaznica potražite na https://www.kaptolcinema.hr/dog-weekend-19-i-20-3

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci