Ciklus radionica Mirele Ilenić donosi spoj znanja, prakse i kvalitete, saznajte sve detalje!
C

Svjesna situacije na poljima edukacije ali upoznata i s ostalom problematikom “do it yourself” radionica izrade kozmetike, Mirela Ilenić se vraća na scenu. Možda zvuči odviše bombastična najava, ali mnogima njezin povratak u svijetu kozmetičkih radionica nakon gotovo tri godine odsutsva, znači puno.

Mirela Ilenić nakon punih 18 godina rada u svijetu kozmetike i farmaceutske industrije danas je voditeljica razvoja novog hrvatskog brenda kozmetike – Skinfinity.

Njezin put od proizvodnje, prodaje, razvoja pa do stručnog medicinskog suradnika daje joj mogućnost educiranja u čemu se u proteklim godinama i dokazala okupivši brojnu publiku željnu znanja i kvalitetnih sirovina. Kroz proteklih par godina posebno se posvetila razvoju inovativnih proizvoda koji su danas dostupni na tržištu pod visoko kvalitetnim i estetski definiranim imenom Skinfinity. U vremenu izbivanja s edukacijske scene uočila je potrebu pokretanja novih ciklusa radionica kojima će zainteresiranima za izradu vlastite kozmetike pružiti vrhunsko znanje i stručnost potkrijepljeno iskustvom. Radionice će imati za cilj pružiti znanje ali i vrhunske sirovine. I sve to pod okriljem Skinfinityja.

Od veljače kreću dvije radionice s već provjerenim konceptom rada, najavljuje Mirela Ilenić, voditeljica razvoja premium branda Skinfinity

Od veljače kreću dvije radionice s već provjerenim konceptom rada, a uključuju u cjelini recepte, tehnološki proces i na kraju sam proizvod. Temama će radionice uvijek biti aktualne.

Naslov radionica u veljači je SUHA KOŽA.

Prva radionica će biti pokaznog tipa s maksimalnim brojem od 30 polaznika. Uključivati će 4 recepture unutar predavanja ali i prikaza procesa od prve do zadnje faze nastajanja kozmetičkog proizvoda.

Druga radionica je tzv. radna i kao takva uključivati će maksimalno 10 polaznika. Njih će na radnim jedinicama čekati sav pribor i sirovine za rad, a uz pripomoć Mirele Ilenić proći će čim samostalnije cijeli proces izrade kozmetičkih proizvoda koje potom nose doma za vlastitu upotrebu.

 

Edukacijske radionice nemaju ograničenja u godinama niti su podijeljene na muškarce ili žene. Jer uostalom i osnovna njega i potreba za zdravom i lijepom kožom ne poznaje granice.

Mirela Ilenić koja je danas direktorica inovativnog hrvatskog brenda kozmetike Skinfinity stručnjak je sa vještinama prenošenja znanja o čemu svjedoči i tim suradnika koji okuplja oko sebe. Stoga ne treba čuditi da je interes za radionicama i prije službenih najava bio izuzetan. Suha koža je aktualan problem s kojim se susrećemo u (post)zimskom periodu stoga će svima koji se odluče na radionice sadržaj itekako biti koristan.

Za sve koji ne mogu doći izraditi vlastite kozmetičke proizvode na radionicama tu je jedinstveni boutique prostor Skinfinityja na adresi Tkalčićeva 80 gdje možete kupiti proizvode istoimenog brenda, a za suhu kožu posebno se preporučuje maslac za tijelo.


Sve informacije i prijave na radionice možete dobiti na broj telefona 01/5628-126 i(li) putem mail adrese boutique@skinfinity.hr

Foto: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci