CATRICE ima novu kolekciju i toplu poruku!
C

LIMITIRANA KOLECKIJA. LIJEPA SI BAŠ TAKVA KAKVA JESI

Lijepo je sve što osjećate da je lijepo, jer: Vi ste lijepi u svakom pogledu. Nova CATRICE Limitirana kolekcija Beautiful.You. je sve o ljepoti – ali nije o idealima, već o izražavanju sebe u svoj svojoj ljepoti, punoj radosti i zabave!

Svestrani proizvodi u CATRICE Beautiful.You. kolekciji su upravo ono što trebate:

Paleta sjenila za oči s 12 jedinstvenih nijansi, rumenilo od kreme do pudera u dvije boje, sjajilo za usne u tri nijanse i kopča za kosu.

Budi lijepa. Budi ti.

BEAUTIFUL.YOU. PALETA SJENILA ZA OČI  

Beautiful. You. Ova slova u paleti sjenila CATRICE  podsjećaju ljubiteljice ljepote da su apsolutno lijepe. 12 usklađenih boja palete sjenila savršene su za izražavanje njihove ljepote u svim njezinim aspektima. Svijetle do tamne, zlatne, ružičaste, crvene i smeđe nijanse omogućuju širok izbor kombinacija s različitim završecima  zahvaljujući mat do svjetlucavim efektima. Papirnato pakiranje dolazi s ogledalom.

NMPC: 10,50 €

BEAUTIFUL.YOU. CREAM-TO-POWDER RUMENILO

Budite lijepi na svoj način: Cream-To-Powder rumenilo dolazi u dvije jedinstvene boje i stvara prirodan, mat i proziran završetak. Tekstura kreme se u dodiru s kožom pretvara u puder i praktički se topi u koži. Rumenilo se lako blenda i ima moćno prekrivanje. Zahvaljujući integriranom ogledalu, Cream-To-Powder rumenilo omogućuje brzo osvježenje u bilo kojem trenutku.

NMPC: 5,30 €

BEAUTIFUL.YOU. PLUMPING SJAJILO ZA USNE

Ovo jedinstveno sjajilo za usne je must-have  za izgled koji ističe vašu individualnu, prirodnu ljepotu. Lagana tekstura sa svojim intenzivnim bojama i sjajnim završetkom sadrži svjetlucave čestice koje daju usnama puni učinak i trenutno ih čine punijima. BEAUTIFUL.YOU Plumping sjajilo za usne dolazi u tri prekrasne boje: crvenoj, ružičastoj i narančastoj. Narančasta nijansa ima proziran završetak koji će sigurno laskati svakom tonu kože.

NMPC: 4,20 €

BEAUTIFUL.YOU. KOPČA ZA KOSU

Svaki dan je dobar dan za kosu – CATRICE Beautiful.You. Kopča za kosu sigurno će svaku frizuru pretvoriti u privlačnu. Kopča za kosu dolazi u šarenom dizajnu i može se koristiti za različite frizure – bez obzira imate li ravnu, valovitu ili kovrčavu kosu.

NMPC: 4,20 €

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – MISAO NOVE ESSENCE KOLEKCIJE JE VIDJETI LJEPOTU U SVAKOME

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci