Café Imperial i Café Strauss imaju neodoljive čoko ponude. Kako znamo? Probali smo!
C

Opatija se sprema za čarobni vikend od 10. do 12. studenoga tijekom kojega će postati omiljena destinacija za sve obožavatelje čokolade. 17. izdanje Festivala čokolade donosi najfinije čokoladne poslastice vodećih domaćih i stranih čokolatijera i slastičara, uz obilje glazbe, gastronomije, zabave i kulturnih događanja za sve generacije. Manifestacija koju obožavaju sve generacije je počela, a i mi smo počeli razmišljati kako se u Opatiju nakon prvih degustacija moramo opet vratiti. I hoćemo, vrlo vjerojatno već sutra! 

Jedinstveno čokoladno iskustvo u Liburnia Hotels & Villas

Tijekom studenoga, hotele Palace Bellevue, Imperial, Ambasador, Admiral i Istra obilježit će upravo čokolada. Kreativne kombinacije jela i pića s čokoladnim notama nudit će se u restoranima i barovima tijekom cijelog mjeseca, a tijekom najslađeg vikenda program će upotpuniti glazbeni nastupi vrhunskih izvođača i bendova, radionice i izložba.

Nestvarno! Čokolada je inspiracija svakog kutka kavane Café Strauss

Goste u kavani Café Strauss očekuje burger Burg O’Choco, aromatizirane tople čokolade sa sljezovim kolačićima, Chocolatini i Choco Martini te čokoladni Brownie sa čipsom od kokosa i choco granola s kikiriki maslacem. Savršeno! A kako su detalji ti koji čine razliku pogledajte, molimo vas, ovaj led:

Osim gastronomske ponude, u Café Strauss od petka do nedjelje održavat će se kreativne čoko radionice za djecu na kojima će se mališani zabaviti uz slatko modeliranje i izradu čokoladnog ježića s marunima te izraditi svoju veselu lizalicu iz Tvornice čokolade.

Radionice će voditi opatijska umjetnica Klara Rabenseifner Miljević. Okupljene će dočekati i iznenađenje, ekskluzivna izložba u suradnji Liburnia Hotels & Villas i Muzeja grada Rijeke o prvoj tvornici čokolade i kakaa u Hrvatskoj. Ako više padate na fotografije nego na riječi, pogledajte delicije u kojima smo uživali, a koje vas čekaju ovog vikenda, ali što je još bolje – cijelog mjeseca!

Sve u znaku čokolade
Koktel koji je vizualno predivan, a tek ukusan!
Choco martini i kroasan. Nije li to savršen match?!

Ovoga vikenda ne razmišljamo o kilogramima. Razmišljamo o super ponudi koju ima Café Imperial.

U kavani Café Imperial ljubitelji čokolade moći će uživati u neodoljivim čoko kombinacijama. U ponudi su choco tacosi, choco tagliatelle s raguom od šumskog voća i badema, choco burito, Choco Martini, a za desert choco cheesecake i aromatizirana topla čokolada.

Opišite Festival čokolade u jednoj fotki – to bi bilo baš ovo!
Najslađi je užitak užitak isprobavanja novih okusa!
Ono kad si žena uzme par trenutaka za sebe. Choco Martini i život je lijep.

Imamo mi još dobrih ideja! Za savršen vikend u Opatiji, u hotelima Ambasador i Palace Bellevue u ponudi je i čokoladni wellness & spa. Mjesec je tek počeo pa nam se čini da bi mogli probati i ovu wellness varijantu! U svakom slučaju, Opatija je odlična ideja. Kad odjene čokoladno ruho i stavi šarene mrvice, postaje još slađa! Vidimo se ovoga vikenda! 

Mi se vraćamo!

Fotografije: Ivor Mažar

Pripremila: Marija Mažar / PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci