NaslovnicaLIFESTYLEHRANA I PIĆE''Kućica'' je novo mjesto...

zadnje objave

”Kućica” je novo mjesto u Gorskom kotaru stvoreno za uživanje!

Naša Rijeka obara sve rekorde i visine u temperaturama. Bježimo u hlad, u more, ispod klime, i trudimo se preživjeti ovaj toplinski udar!

Mi Riječani smo zaista sretni i zahvalni na lokaciji na kojoj je smještena naša Rijeka, uz more i samo pola sata vožnje od planina i svježeg šumskog zraka.

Nerijetko spas od vrućina tražimo upravo u bajkovitom Gorskom kotaru, a ako planirate ovaj vikend provesti u planinarskom okruženju, donosimo detalje o novom mjestu gdje ćete odmoriti i dobro je najesti!

Buffet ”Kućica” smjestio se u Mrkoplju, kod skijališta Čelimbaša. Kompletno uređen u drvu, natkrivena terasa u kojoj ćete uživati u hladovini i pogled na prostrane livade i brežuljke je ono što nam treba!

Obiteljski restoran promovira domaće proizvode Gorskog kotara, u kojem nema ubrzanog života, gužvi i pritiska stoga je idealno mjesto za sve one koji se žele malo opustiti i pobjeći od pritiska koji nam donosi svakodnevica.

Na jelovniku će svatko pronaći nešto po svom ukusu. Ukoliko volite meso sa roštilja, pizze, burgere, domaće goranske proizvode ili pak vegetarijanska jela nećete otići gladni! Osim standardnih porcija možete pronaći i nešto za cijelo društvo poput hladnih i toplih mesnih plata te janjetine pod pekom.

Za sve dodatne informacije posjetite službenu stranicu.

Foto: Buffet ”Kućica”

Prethodni tekst -FOOD TRUCK FESTIVAL RIJEKA POČINJE U PETAK I TRAJAT ĆE ČAK 23 DANA!

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE