Budi prvi službeni PIK food bloger! Prvi izazov: Proljetna maneštra uz #PIKnikOdDoma
B

Tražimo kuhare amatere koji će ponijeti titulu PIK blogera!

Volite kuhati? Vaši ukućani smatraju da je vaš ručak najbolji na svijetu? Ma možda i ne smatraju, ali vi svejedno uživate s kuhačom u ruci i receptima u glavi?  Stalno spajate nespojivo, a od jednostavnog jela napravite vrhunski doživljaj? Ovo je poziv za vas!

U vremenima kad smo više doma i kad ćemo čak i uz popuštanje mjera u narednim mjesecima više vremena provoditi unutar svojih zidova, PIK Rijeka odlučio se za potragu za prvim službenim food blogerom/blogericom!

Proljeće je u punom sjaju i vrijeme je za #PIKnikOdDoma jer nekad je potrebno tako malo da se napravi puno te da se dočaraju one životne radosti kao što je obiteljski piknik!

Ovo je poziv za kuhare amatere, mame, tate, djedove, bake, studente i studentice, ma za sve one koji uživaju u spravljanju obroka uz PIK-ove brandove Tonka i Pastaria koji su partneri ovog gastro online putovanja!

Očekujemo vaše fotografije, maštovite ideje, odličnu energiju jer u ovom ćemo se izazovu svi skupa dobro zabaviti, ali i dobiti odlične recepte!

PRVI TJEDAN: Izazov traje od 30. travnja do 07. svibnja, do 12 sati kad objavljujemo prve bodove i najavljujemo novi izazov!  U prvom tjednu, uz PAŠTARIA pašticu po želji čekamo vaše recepte za maneštrice uz #PIKnikOdDoma. Dok mirisom ispunjava kuhinju, nas zanima kako ovo jelo koje svi obožavaju izgleda u vašoj verziji!

Pravila: Fotografiju vašeg jela objavite na društvenoj mreži, ako objavljujete na  Instagramu taggirajte PASTARIA TJESTENINA INSTAGRAMSTILUETA INSTAGRAM , ako objavljute na Facebooku  taggirajte PASTARIA FACEBOOK STRANICA i STILUETA FACEBOOK. Partnere taggirajte i u tekstu objave. Koristite hashtag #PIKnikOdDoma, profil mora biti otvoren i javan da možemo repostati sadržaj.

Na fotografiji recepta mora biti sporedno vidljiv sam proizvod.

Prvi izazov: maneštrica s Paštaria tjesteninom traje od 30. travnja do 07. svibnja do 12 sati  i u tom periodu očekujemo vaše fotografije.

Prvi izazov pred vama!

PRAVILA IZAZOVA „PIK BLOGER 2020.“

  1. Izazov traje 6 tjedana i uključuje 6 različitih tema koje će se bazirati na različitim proizvodima iz asortimana PIK-a Rijeka, odnosno brandova Tonka i Paštaria a pratit ćemo Vaše fotografije i recepte na Facebooku i Instagramu. 
  2. PIK Rijeka i Stilueta pratit će fotografije jela pod hashtagovima #PIKnikOdDoma, svaki izazov imat će jasno označeno trajanje i pravila koje profile tagirati. Recept možete objaviti na zidu uz fotografiju jela, može i dodatno na story-u. Na fotografiji recepta mora biti sporedno vidljiv sam proizvod.
  3. Profil mora biti otvoren i javan dok traje izazov kako bi imali uvid u jelo i kako bi mogli repostati sadržaj na društvenim mrežama Partnera.
  4. Svaki pojedinačni izazov ocijenit će PIK i Stilueta s jednim bodom. Natjecatelji imaju pravo sudjelovati u svakom izazovu te skupljati bodove. Na kraju šest izazova zbrajamo sveukupne bodove. U slučaju izjednačenog rezultata osmislit ćemo finalni izazov za sve one koji imaju jednak broj bodova i dijele prvo mjesto te ćemo na temelju finalnog izazova odlučiti i pobjedniku izazova koji će ponijeti laskavu titulu prvog PIK FOOD BLOGERA.
  5. Pobjednika očekuje vrijedan poklon paket PIK-a i Stiluete, intervju na Stilueti, profesionalno fotografiranje (po dogovoru: Kvarner, Istra, Zagreb) te dodatna promocija putem Stiluetinih kanala kako bi osim paketa i dogovorenih usluga dobio i brandiranje i vidljivost u javnosti i na društvenim mrežama.
  6. Sudionici pristaju na repostanje sadržaja i spominjanja, objave na PIK društvenim mrežama i na Stilueti, pobjednik pristaje ustupiti podatke, pristaje na intervju i na dodatne promotivne aktivnosti koje budu u interesu PIK Rijeka, Stiluete i pobjednika 
Proljetna maneštrica

Spremni? Što čekate pa znate li koliko nestrpljivo mi čekamo vas?!

Pripremili: PIK Rijeka i Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci