Motivacijski kalendar Brinem o sebi 365 dana potiče na cjelovitu brigu o sebi
M

Zidni kalendar…pa što može biti zanimljivo u zidnom kalendaru?! Razmislite opet, jer očito još niste vidjeli Motivacijski kalendar Brinem o sebi 365 dana!

Radi se o zidnom kalendaru za 2023. godinu koji za temu ima brigu o sebi. Ali autorice kalendara u promišljanju brige o sebi otišle su korak dalje od njegovog lica i tijela te su uklopile i brigu o mentalnom zdravlju. Ovaj kalendar potiče vas da brinete o svom umu na jednak način kao i o svom tijelu: svakodnevno i svjesno.

Posebnost ovog kalendara je što je uz fizički proizvod integriran i digitalni sadržaj, a pristupa mu se putem skeniranja QR kodova na stranicama kalendara. Na digitalnoj platformi skrivaju se tjedni izazovi tj. zadaci koji će vas potaknuti na cjelovitu brigu o sebi.

Svaki mjesec posvećen je jednoj temi pa ćete se, postanete li vlasnici kalendara, u siječnju baviti dizanjem svog raspoloženja, u veljači zahvalnošću, u ožujku ćete pokrenuti svoje tijelo itd. Nećemo vam sve otkriti već vas pozivamo da ga istražite sami.

Tko stoji iza ove originalne ideje?

Autorski dvojac dolazi iz središnje Istre: Karla Krizmanić inženjerka strojarstva i grafička dizajnerica te Gordana Trošt-Lanča, psihologinja i NLP majstorica. Svoja znanja odlično nadopunjavaju pa je tako Karla zadužena za dizajn kalendara, a Gordana za online sadržaj.

Ako ste mislili da je to sve po čemu je ovaj kalendar poseban, prevarili ste se! Prva stvar koju ćete primijetiti kad prolistate kalendar je to da nema crveno označenih datuma na koje smo navikli u kalendarima. Umjesto toga označeni su ponedjeljci (jer je svakog ponedjeljka vrijeme za novi zadatak vezan uz brigu o sebi) te neki dani koji se međunarodno obilježavaju,a izazivaju ugodne emocije (Dan zagrljaja, Dan prijateljstva i sl.). Razlog za to je, kažu autorice, poticaj da svjesno biramo na što stavljamo fokus: umjesto na to koji praznik možemo spojiti s vikendom, fokus je na mentalnom i fizičkom zdravlju te ugodnim emocijama.

A ako vam je baš važno da znate kad su neradni dani, ne brinite: na kalendaru ima sasvim dovoljno mjesta da neradne dane označite sami, kao i da upišete obaveze, rođendane i druge važne datume.

Ako ste poduzetnici, na kalendaru je predviđeno mjesto za mogućnost dotiska logotipa te je ovo sjajna prilika da svoj brend uklopite u projekt i darujete svoje vjerne klijente i poslovne suradnike za kraj godine.

Motivacijski kalendar Brinem o sebi 365 dana upravo je riješio vaše probleme oko odabira božićnih poklona za drage osobe. Pritom ne zaboravite da draga osoba možete biti i vi sami: poklonite i sebi cjelogodišnju motivaciju s ovim kalendarom, koji će se svojom estetikom odlično uklopiti u svaki prostor.

Kalendare možete naručiti na www.kkarikature.hr od 22. listopada do 30. listopada. Požurite!

Tekst, foto: PR

Prethodni tekst – S EDITORIJALOM ELEONORE ŽUNIĆ PODSJEĆAMO NA BRIGU OKO ZDRAVLJA. ZDRAVLJE JE NAJBITNIJE.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci