Božićna kolekcija zbog koje ćete ostati bez daha
B

Prošlih blagdana u čarobnoj radionici nakita Lapidarium nastao je prvi mali svijet ručno rađenih orašara u obliku privjeska i naušnica. Ovoga prosinca u Lapidariumu su proširili blagdansku ponudu i predstavljaju božićnu kolekciju 2018. Popularni mali lutak ponovno je u ponudi, a tu su i prezgodni novi božićni motivi konjića koji dolaze kao narukvice u tri boje ili kao privjesci oko vrata. Motivi nove božićne kolekcije pravi su simbol blagdana i idealni božićni poklon za sve generacije.

Blagdani su razdoblje u kojima sebi i svojoj obitelji stvaramo ugođaj i trenutke koje ćemo zauvijek pamtiti. Tradicije koje s koljena na koljeno prenosimo važan su dio svake obitelji, a po tradiciji, upravo je drveni lutak orašar taj koji sjedi ispod božićnog drvca i čuva uspomene iz djetinjstva. Kako bi nas podsjetili na njegovanje tradicije i uspomena, u Lapidariumu su pretočili simbole blagdana u komade nakita i izradili predivnu božićnu kolekciju u kojoj svatko može pronaći neki simbol za sebe i svoje najdraže i nosit ga kao podsjetnik na obiteljske vrijednosti i divne uspomene.

Svi komadi božićne kolekcije radionice Lapidarium Izrađeni su od srebra te ručno emajlirani, konjić dolazi u crvenoj boji, dok je orašar osim standardno crveno-crne kombinacije u ponudi i u zeleno-crvenoj i plavo-crvenoj varijanti. Orašar privjesci mogu se po cijeni od 250 kn pronaći u Lapidariumu u Radićevoj 10 i Muzeju za umjetnost i obrt, a narukvice s konjićem po cijeni od 150 kn.


Foto: PR

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci