Coquette core u viziji sestara Boudoir
C

Najava trećeg izdanja modne platforme Atelier koji će se održati od 3. do 5. svibnja

Da moda diše upravo onako kako ju nosimo još su jednom pokazale sestre Boudoir koje su svoju novu kolekciju predstavile  u Francuskom paviljonu, pred brojnim poklonicima mode u Hrvatskoj. I ovaj su put ostale vjerne svom prepoznatljivom potpisu. Inspirirane sveprisutnim #balletcore trendom, predstavile su iznimno ženstvenu kolekciju, s bolesno slatkim babydoll haljinama koje pokazuju da je itekako moguće istovremeno biti i zaigrana, ali i zavodljiva.

Coquette core utkan je u svaki šav nove kolekcije Boudoir. Nježni volani, prozračna, gotovo lepršava čipka, romantične mašne, izvezeni detalji ljubavi i vrpce, dio su aktualno koketnog izgleda s potpisom Martine Čičko Karapetrić i Morane Tomašević koje stvaraju u ateljeu Boudoir. Njihova estetika već je s prvom kolekcijom 2001. godine, bila jasno definirana kao hiper ženstveni stil, koji poziva da se s njima i u njihovom dizajnu prepuste lijepoj strani života. Svemu onom što je romantično i lijepo, poput čipke, rumenih obraza, lijepih dodataka za kosu i nijansama koje slave nježnu stranu žene.

“Na ovoj reviji dogodila se jedna eskalacija emocija izazvana kemijom koja je nužna kada su ovakve modne priče u pitanju. Sinergija umjetnosti između prostora, energije ljudi, modela i šminke koju možemo nazvati istinskim gesamtkunstwerkom. Čaroliji ovoga dana pridonijelo je i sunčano proljetno vrijeme kao dodatak elaboraciji kolekcije na kojoj smo radile tri mjeseca. Svi prijatelji Boudoira danas su mogli vidjeti 26 izlaza koji su se uglavnom sastojali od haljina, nekoliko mantila i kaputa s printom koji predstavlja naš originalni dizajn, a unikatno je printan samo za ovu reviju. Sve će to uskoro biti u prodaji u našem salonu na radost svih nas“, poručile su sestre Boudoir.

Bila je ovo najava nadolazećeg trećeg izdanja modne platforme Atelier, koji će se pod imenom The Future, održati od 3. do 5. svibnja, u zagrebačkom Z Centru. Otvorenje će ponovno obilježiti dvojac ELFS, a u srijedu, 3. svibnja, donose još jedan pravi modni show kojim će predstaviti novu proljetno-ljetnu kolekciju. U četvrtak, 04. svibnja, na rasporedu je BITEMYSTYLE Zorana Aragovića koji će se također predstaviti samostalnom revijom. Petak je rezerviran za šest sjajnih dizajnerskih imena – LukA, Martina Herak, Marina Design, Jalize, ANSON’S show i Arileo pokazat će svoju proljetno-ljetnu modnu viziju te zaokružiti još jedno izdanje zagrebačkog Ateliera.

Među brojnim gostima i ljubiteljima modne priče Boudoir bili su i Matija Vuica, Tihana Harapin Zalepugin, Ivan Tandarić iz ELFSA, Nenad Korkut, Marina Matusin, Miran Kurspahić s djevojkom Mirnom Škrgatić, Sayon Bangoura, Ogi Antunac, Ivan Alduk, Barbara Kurtović i brojne druge poznate osobe iz hrvatskog javnog života.

Partneri revije brenda Boudoir bili su Artisan Gin, Cotril, Jana, Labud, L’Adria, Salon Premium, Opel, Philips, Prahir i Profokus. Cvjetnu kulisu za reviju kreirala je Nataša Kravar, vlasnica salona cvijeća N s materijalima iz trgovine Dobar Partner.

Više informacija o nadolazećem modnom događanju Atelier The Future može se pronaći na službenim kanalima – Facebook i Instagram stranici te Youtube kanalu.

Tekst, fotografije: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci