Botel Marina spreman ugostiti Wine Vip Event
B

Wine Vip Event je događaj je namijenjen skupini poduzetnika, ugostiteljima, hotelijerima, turističkim djelatnicima Kvarnera, Istre i šire. Uvijek drugačiji od drugih događaja tako i ovaj put u ovo „malo drugačije vrijeme”. Razlog tome je prilagodba epidemiološkim mjerama ali uvijek težiti približiti naš turizam našim domaćim proizvođačima, a s ciljem da se svi skupa dodatno educiramo i povežemo.

              Vrijeme jeste „drugačije” ali i tom drugačijem vremenu moramo znati se prilagoditi i živjeti u njemu pa je tako i tim agencije RICERCA MERCATO odlučio u ovo drugačije vrijeme pokušati olakšati našem turizmu i ugostiteljima da se svi lakše prilagodimo ovim novim uvjetima i načinu življenja.

              Dosadašnje manifestacije potvrđuju da je organizator uspjeo u glavnom naumu a to je unapređenje kvalitete ponude i usluge. Na jednom mjestu povezuju se ugostitelji s proizvođačima različitih proizvoda i delicija, i istovremeno promovira se lokalne proizvođače i ponuda.

              Događaj je 15.listopada (15.10.2020.) – četvrtak na brodu – botelu Marina u RIJECI od 14 do 19 sati a BESPLATAN ulaz i pozvani su ugostitelji – vlasnici restorana, konoba, bistroa, …. i njihovi kuhari, konobari, barmeni,… zatim  hotelijeri i njihove službe voditelja nabave, svi koji se vide u umrežavanju ovog tipa… Ako ste i vi jedni od navedenih i želite BESPLATNO sudjelovati u iznimno edukativnom eventu pošaljite kratki email sa vašim podacima na info@dantes.biz kako bismo vam poslali link za prijavu. Napominjemo da ulaz bez popunjene prijavnice i akreditacije/ pozivnice neće biti moguć.

              Neke od vrlo zanimljivih tema i prezentacija su: Autohtona sorta Žlahtina i njena zastupljenost u ugostiteljskoj ponudi Kvarnera a zatim tema SIR I Vino u modernoj gastronomiji a i nova posebna tema: U čemu je tajna čarolije cigara Lopar International?

              Naš tim govornika i someliera je Filip Savić, Jure Andrijašević, Filip Božić i Marko Škarica a tim kuhara je Dragan Jovanović, Luka Dančulović, Darjan Urdih i Vehid Šaldić. I ove godine imamo posebne goste veleučilišta ASPIRA iz Zagreba koji će predstaviti svoju školu i svoje znanje gostima uz degustaciju zalogajčića koje će pripremiti njihovi studenti. Program događaja možete naći na webu: dantes.biz

              Glavni cilj eventa je edukacija, podizanje kvalitete usluge i međusobno povezivanje naših partnera i ugostiteljskog sektora. A u ovo vrijeme vrlo važno je biti pozitivan i ovim eventom organizator želi poslati poruku pozitivne potpore ugostiteljima i pomoći u oživljavanju našeg turizma i ugostiteljstva. Sve te ciljeve i pozitivnu energiju organizatora i njegovog tima prepoznali su i pružili ruku potore i dali vrlo važno partnerstvo u prvom redu Turistička zajednica grada Rijeke i Grad Rijeka, zatim Primorsko -goranska županija i TZ Kvarnera i Hrvatska gospodarska komora ŽK Rijeka a potporu smo dobili od Ministarstva turizma, Ministarstvo poljoprivrede i Hrvatske turističke zajednice.

              EVENT će se održati uz pridržavanje svih mjera od vođenja evidencije i briga o broju  prisutnih gostiju, obavezno nošenje maske, gosti moraju držati distancu i uz odgovorno ponašanje svih prisutnih svi gosti mogu biti sigurni i ugodno se družiti. Event organizator naziva festivalom znanja i poslovnog povezivanja i preostaje vam samo da dođete i uživate u tom festivalu.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci