Opa! I Booking ima Black Friday ponude!
O

Bez obzira na to planirate li odmor u blizini ili genijalnu pustolovinu na drugom kraju svijeta, Booking.com olakšava putnicima istraživanje svijeta povoljnije uz Black Friday ponude.

Uštedite barem 30% na smještaju u 2023. godini

Za početak Booking.com nudi putnicima Black Friday ponude s barem 30% popusta u objektima diljem svijeta koji sudjeluju u ponudi, uključujući 133 u Hrvatskoj. Iako se Black Friday obilježava 25. studenog, Black Friday ponude Booking.com-a bit će dostupne za rezervacije od 17. studenog do 1. prosinca 2022., a vrijedit će za boravke do 31. prosinca 2023. godine, što vam nudi potpunu fleksibilnost da putujete odmah ili nekad poslije. Bilo da rezervirate predivan apartman s pogledom na staru jezgru Dubrovnika ili bajkovitu vilu u središtu Istre, 2023. godina bit će godina za stvaranje uspomena.

Stvorite uspomene na putovanju automobilom za do 25% povoljnije

Uz Black Friday ponude za smještaj, Booking.com nudi do 25% uštede za najam automobila za 3 tvrtki za najam koje sudjeluju u ponudi u Hrvatskoj. Što je savršeno za gotovo četvrtinu putnika (15%)* iz Hrvatske koji žele unajmiti automobil na putovanju u 2023. godini kako bi se vozili slikovitim cestama i lakše istražili neko odredište vlastitim tempom. Black Friday ponude za automobile za najam dostupne su za rezervacije od 24. studenog do 1. prosinca 2022. te vrijede za rezervacije automobila za najam tijekom cijele 2023. godine.

Kao što smo otkrili u Booking.com-ovu istraživanju Predviđanja za putovanja u 2023., iako diljem svijeta vlada ekonomska nesigurnost, a troškovi života rastu, gotovo tri četvrtine ispitanih (72%)* iz Hrvatske izjavile su da se putovanja uvijek isplate, a za gotovo polovicu njih (41%)* ulaganje u putovanja ostaje jedan od glavnih prioriteta. No istovremeno Booking.com predviđa da će putnici u 2023. više paziti na budžet, pri čemu sedam od deset putnika (63%)* iz Hrvatske i dalje razmišlja o putovanjima, no traži veću vrijednost za svoj novac. Ljudi će budžete za putovanja planirati pomnije te će iskorištavati ponude i trikove i pažljivije odabirati razdoblje za putovanje (67%)*, a također će prioritizirati vrijednost za novac uz popuste i programe vjernosti (47%)*.

Da biste pronašli Black Friday ponude, posjetite Booking.com kako biste bili preusmjereni na odredišnu stranicu s objektima i tvrtkama za najam automobila koji sudjeluju u ponudi, a svi će oni imati oznaku „Black Friday ponuda“.

Tekst, fotografija: PR

Prethodni tekst – ŠTO SU TO ODRŽIVA PUTOVANJA I JE LI TO NOVI TRAVEL TREND OTKRIVA BOOKING.COM

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci