Boja vjenčanja kao temelj organizacije vjenčanja, nova kolumna naše Sare Jurišević
B

Kako sam vam prošli tjedan pisala o razlozima zašto vam je potrebna Analiza boja, tako vam danas otkrivam još jedan važan razlog. Napokon smo stupili u kalendarsko proljeće i svima je dobro poznato da je ovo doba novih početaka i to životnih. Pored njih nameće se sva romantika svježih želja i ostvarenja. Među njima definitivno je – vjenčanje.

Jeste li vi u duši uvijek ona slatka djevojčica koja se igrala s lutkicama i svaku priliku koristila da bi smišljala kakva bi to haljina bila na tako važan dan u životu? Ako je odgovor pozitivan, onda vam imam nešto lijepo za ponuditi.

U svojoj Facebook grupi Tvoja paleta boja by BeeUnique pitala sam svoje članice (koje su se udale ili tek planiraju) kako bi izgledala njihova idealna haljina. Oko 65% glasalo je za bijelu. No, ja vas pitam – je li samo optički bijela prava boja vjenčanice?  Na tržištu se javljaju u raznim nijansama. Moguće ih je pronaći u mnogim bež nijansama poput lana, šampanjca pa sve do krem boje prolazeći kroz nijanse blage roze. Naravno da svatko ima svoju favorit boju, ali važno je naglasiti da ovisno o svojem podtonu možete birati i haljinu. Zime su one koje mogu savršeno izgledati u ledeno bijeloj kao i Svijetlo Ljeto. Ostala Ljeta će odabrati manje hladnu i upadljivu nijansu s dodatkom sive. Jeseni i Proljeća koje su topla godišnja doba koristit će ove ”prljavije” verzije gdje se javlja primjesa sa žutom.

No, ovdje priča ne staje. Savršeno bi bilo prilagoditi događaj svojoj paleti boja pa osmisliti personalizirano vjenčanje u bojama mlade. Naravno da su tu u pitanju haljine djeveruša, ukrasi, svijeće, sama tema koju želite imati  i sve ostalo što uz to ide uključujući i mladoženju.

Za one manje tradicionalne može se savršeno uklopiti i haljina s bojom iz palete. Dakle, posla ima, ali također i odličnih ideja. Jasno je da zbog mjera koje trenutno vladaju omjeri su smanjeni, ali taj divan dan koji ćete doživjeti ponovno svaki put kada okrenete slike iz albuma zaslužuje poseban tretman bojom koji će ga učiniti još više posebnim i nezaboravnim.

Ako još nisi otkrila koji je tvoj podton kože, vrlo lako to možeš saznati. Uz Analizu boja dobivaš svoju personaliziranu paletu boja koju možeš koristiti kod odjeće i šminke, a uz to upoznaješ svoju potkategoriju koja se zove po jednom od godišnjih doba. Javi mi se na društvenim mrežama i saznaj nešto novo i izuzetno korisno o sebi!

Sara Jurišević

Piše: Sara Jurišević

Naučila sam kako spojiti boje iz prirode i ljepotu svakoga od nas . Nastao je tako projekt BeeUnique i postala sam savjetnica za imidž s naglaskom na boje. Najviše me veseli kada pomognem osobama da zavole sebe.

Facebook: TheBeeUnique, Web stranica: beeunique.com.hr 

Facebook grupa: Tvoja paleta boja by BeeUnique 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci