Bliži se vikend, napunite baterije u savršenom kućnom ambijentu
B

Vikend je uvijek sinonim za opuštanje i maksimalno uživanje. Ako se tome dodaju mali rituali koji život znače, onda se vikend pretvara u mali godišnji gdje naš dom postaje oaza opuštanja zahvaljujući sitnicama od velikog značenja.

Ono što je bitno je pripremiti atmosferu. A što je bolje od paljenja naših omiljenih mirisnih svijeća ili kapanja nekoliko kapi omiljenog esencijalnog ulja u difuzer. Mirisi koje oboje otpuštaju osjete se u sekundi i pripremaju pozadinu za pravi mali spa dan.

Iako čaša vina ili šampanjca zvuči savršeno, ipak bismo ovoga puta izdvojili šalicu čaja. Bilo da je to kamilica ili nešto drugo, odaberite čaj koji vama najviše paše jer fini okus i toplina omiljenog čaja ugrijati će vas i iznutra i dodatno opustiti.

Dok se čaj kuha, u pozadini već možemo čuti zvuk vode koji puni kadu. Topla voda, soli i omiljena kupka s neizostavnim mjehurićima nešto su što je definicija opuštanja bez čega jednostavno ne možemo zamisliti vikend.

Osim vama omiljenih ljudi, dobro društvo može biti i dobra knjiga. Nije bitno kojem žanru pripada sve dok vas uspije uvesti u neki novi svijet zbog kojega ćete, barem nakratko zaboraviti svakodnevne brige i obaveze.

Masaža je još jedan očiti izbor opuštajućeg vikenda. Bilo da se odlučite nekome prepustiti u ruke ili date prednost raznim uređajima za masažu kod kuće, zapamtite da se potpuno opustite i uživate u tretmanu.

Foto: Unsplash

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci