Bliži se kraj tjedna – ostanite inspirirani citatima Ellen DeGeneres
B

Iako oko nas ima puno osoba od kojih možemo učiti i na čijim primjerima možemo toliko toga izvući, uvijek dobro dođe još netko. Taj netko za koga možda i znamo, ali ga se ne sjetimo u određenim trenucima. Ako i ne poznate nekoga osobno, nekoga iz vaše okoline, uvijek možete online pronaći osobe čija će možda i jedna rečenica biti dovoljna i baš ono što trebate čuti. Jedna takva osoba je Ellen DeGeneres, američka televizijska voditeljica, glumica, spisateljica i producentica za koju smo sigurni da je svatko od vas barem jednom čuo. 

Ellen je možda široj javnosti poznatija kao komičarka i voditeljica vlastitog TV showa The Ellen DeGeneres Show koji se kod nas nije prikazivao, ali svejedno za njega skoro pa svi znaju. Pomoću emisije Ellen pomaže mnogima kojima je pomoć potrebna i dijeli brojne savjete, a sve to uz veliku dozu smijeha i humora. Zato smo za kraj današnjeg dana odlučili potražiti nekoliko njezinih inspirativnih citata kojima ćete polako zaključiti ovaj tjedan, ući u vikend i u pravom tonu započeti novi tjedan.

Naši izazovi i prepreke čine nas zanimljivima. Je li nam lijepo kad se dogode? Ne. Ali oni su ono što nas čini jedinstvenima.

Prava ljepota nije povezana s bojom vaše kose ili bojom vaših očiju. Prava ljepota odnosi se na to tko ste kao ljudsko biće, na vaše principe, na vaš moralni kompas.

Svi bismo trebali biti drugačiji. Želim potaknuti sve da se zapitaju: „Tko sam ja i kako želim živjeti svoj život?”

Otkrijte tko ste i budite ta osoba. To je ono za što je vaša duša došla na Zemlju. Pronađite tu istinu, živite tu istinu i sve ostalo će doći.

Ne brinite što ljudi kažu o vama. Pustite takve ljude. S vremenom će se umoriti od pričanja.

Mislim da ljepota dolazi od toga da znate tko ste zapravo. To je za mene prava definicija ljepote.

Neuspjeh vam daje odgovarajuću perspektivu uspjeha.

Budite otvoreni za učenje novog, čak i ako je to u suprotnosti s onim što ste naučili jučer.

Kada riskirate, naučite da će biti trenutaka kada ćete uspijeti i kada nećete i oboje je podjednako važno.

Prigrlite tko ste. Doslovno. Zagrlite se. Prihvatite tko ste.

Na ovakve citate teško je ostati ravnodušan. Neka vam upravo oni budu poticaj da uvijek možete bolje i više i neka vam posluže kao temelj potrage za svim budućim dozama inspiracije.

Foto: Fox news

 

 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci