Blistav sjaj i upečatljive linije potpis su Avonove nove makeup kolekcije mark. Show and Glow
B

Iako se pri samom spomenu svjetlucavog i sjajnog makeupa pomisli na ljeto, toplo vrijeme i na osunčan ten, sjaj i svjetlucav efekt su TOP makeup trendovi i zimi! Svjetlucave oči, blistava koža lica, izražajne pjegice odličan su sažetak svjetlucavog što predstavlja savršen početak.  

Blistava šminka omogućuje cjelodnevno eksperimentiranje: s bazom u svjetlucavom vaš dnevni makeup lica postaje potpun i svjež bez pretjerivanja. Nježnije nijanse omogućiti će vam savršen izgled za svaki poslovni poduhvat, a blistav look povećat će dozu vaše samouvjerenosti zbog čega nećete skidati osmijeh s lica.

Malo više zlatnog sjaja uz Avonove legendarne olovke za oči i kremasto tekuće mark. Show and Glow sjenilo osigurati će  jače linije i večernji trendy look, a završni touch dati će sjajilo na usnama s holografskim efektom upotpunjeno blistavim pjegicama.

Uživajte u mnogobrojnim mogućnostima i dozvolite si vrući makeup trend 2020.: blistav sjaj i upečatljive linije!

U novoj Avonovoj mark. Show and Glow makeup kolekciji mogu se pronaći:

mark. Show and Glow ILUMINATOR

Iluminator u kamenu koji koži pruža svjež i mladenački izgled. Nanesite ga na obraze, vrh nosa, iznad vrha usana i u unutarnji kut oka za nježan dodir sjaja ili laganim potezom preko cijelog lica postignite sjajni izgled lica koji djeluje prirodno (69,90kn).

mark. Show and Glow SJENILO I OLOVKA

2u1 tekuće svjetlucavo sjenilo i kremasta olovka za nevjerojatno naglašen pogled dolazi u 5 harmoničnih nijansi (59,90kn).

mark. Show and Glow SJAJILO ZA USNE

Za odvažan sjajan look posegnite za holografskim trend koji privlači pažnju, osobito na usnama (49,90kn).

mark. Show and Glow SVJETLUCAVI STIK

Čaroban stik sa svjetlucavim česticama za senzacionalan efekt popularnih pjegica na licu (44,90kn).

Vrući trend 2020: upečatljive linije!

Postojana formula, širok izbor nijansi klasičnih i dijamantnih linija, za obrve, za usne, za oči. Predstavljamo limitirano izdanje 4 nove zlatne nijanse True, White, Rose i Bronzed Gold kojima slavimo 30 godina Avonovih Glimmerstick olovaka (21,90kn)!

Izvor: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci