Blagdanski gastro vodič – poklon paketi Paške sirane savršena su ideja ovih blagdana
B

Paška sirana dobro je poznato gastro ime. Vjerujemo da ima rijetkih, ako ih uopće i ima, koji se nisu susreli s barem jednim njihovim proizvodom u kojem su zasigurno uživali. Miris tradicije, okus Dalmacije i užitak iskrene gastro emocije definicija je kojom su obavijeni sirevi Paške sirane zahvaljujući čemu su i nadaleko poznati. Kako dobra hrana i vrhunski gastro užitak idu ruku pod ruku, odlučili smo izdvojiti nekoliko proizvoda s potpisom Paške sirane koji će se zasigurno ovog Božića naći ispod nečijeg bora i time začiniti ove blagdane jednom posebnom, dalmatinskom gastro notom.

Iz njihove bogate ponude sireva, izabrati možete između Paškog sira, 100% ovčjeg sira od mlijeka paške krave; Pramenka, miješanog sira od ovčjeg i kravljeg mlijeka; Mediterano sira s kaduljom;  Paprenjaka, polutvrdog kravljeg sira s paprikom; nezaobilaznog sira s tartufima ili pak skute, tzv. „kraljice proljeća“.

Također, možete se odlučiti i za brojne poklon pakete – Paški duo s Paškim sirom i sirom Mediteranom; Sirevi s otoka Paga s Paškim sirom, Trapistom, Primorcem i Dalmatincem te Pravi bokun sira s Paškim sirom, Mediteranom, Primorcem i Trapistom na drvenoj dasci s amblemom Paške sirane.

Nikako ne smijemo zaboraviti ni Paškinjice, čokoladne praline s paškim sirom koje će zavesti i najosjetljivije nepce.

 

Paška sirana – sinonim za kvalitetu, domaću tradiciju i okuse kojima se iznova vraćamo. Neka se ovog Božića ispod bora pronađe barem jedan od svih ovih divnih gastro delicija, a kako smo gotovo uvjereni da će se tražiti jedan sir više, reći ćemo samo da s odabirom proizvoda Paške sirane nećete nikako pogriješiti. Za kraj nam jedino preostaje poželjeti vam jedan slastan dobar tek!

Izvor: službena stranica Paške sirane

Foto: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci