ZTC

Uživanje u blagdanima počinje kada naši domovi odišu tim posebnim skladom, emocijama i dekoracijama. Već dugo pratimo rad svestrane Maje Grepo koja svoje unikate stvara u sklopu Viki Viktorio branda. Majina estetika osjeti se jednako u izradi nakita, modnih detalja kao i božićnih ukrasa koji su jednostavno – očaravajući! S obzirom da već brojimo dane do Božića, osjetili smo da je idealna prilika da ju kratkim razgovorom predstavimo čitateljima…

Predivan blagdanski asortiman no ovo nije prva godina da pripremaš krasote, kad si počela s božićnim ukrasima i sjećaš li se što si prvo izradila?
Hvala puno.
Nije prva godina, nakit radim skoro 7 godina, rukotvorine cijeli život, a božićni asortiman posljednjih par godina. Počelo je sve sa uređenjem već postojećeg kojeg smo imali doma, a koji je dotad bio dotrajali. Konačni rezultat je bio iznenađujuce dobar i onda su započele narudžbe bozićnih vijenaca, zatim personaliziranih kuglica, ove godine već su naručeni i aranžmani za mnoge apartmane, ville i urede.

Koliko prosječno traje izrada jednog adventskog vijenca?
Uhhh, prilično je teško dati odgovor na to pitanje obzirom da najčešće nemam ideju kako će u konačnici izgledati. Započnem raditi, dođem do jedne faze gdje zastanem i moram ga odložiti sa strane te nastavit radit (preko)sutra kada inspiracije opet dođe ili pak zamislim da mi je potreban basštaj dio koji ja trenutno nemam pa se uputim kupiti samo njega. Tako da izrada može trajati satima, nekad i danima (što bas i nije produktivno).
Jako su lijepi! Uživaš li jednako u stvaranju nakita kao i božićnog Viki Viktorio asortimana?
Obožavam raditi božićni asortiman. Jednostavno guštam u njemu sto se nadam i vidi iz radova. Svaki moj vijenac ima priču, barem ju ja zamislim u glavi.
Jesu li svi vijenci unikati i radiš li po narudžbi?
Svaki vijenac je rađen po narudžbi. To su sve klijenti koji imaju povjerenje u mene, ili smo vecć  poslovali ili prate moj rad duže vrijeme. Tako da oni samo požele boje, a dalje meni daju mašti na volju i to je savršen timski rad.
 

Otkrij nam neku povratnu informaciju koja te posebno raznježila..
Svaka povratna reakcija oduševljenja prilikom primitka božicnog vijenca ili kuglice za mene je posebna.
I za kraj, što sebi, a što našim čitateljima priželjkuješ za Božić?
Želim svima na prvom mjestu puno zdravlja, da im toplina ispuni srca kako bi bilo puno više tolerancije i razumijevanja, a sve ostalo će nekako doći samo po sebi.
Sretan Božić!

VIKI VIKTORIO NA FACEBOOKU

Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar