“Black and white party” u Opatiji kao najljepši spoj dobre zabave i dobrih djela
"

Hotel Royal u Opatiji jučer je zablistao u jednom od svojih najljepših izdanja. “Black and White party” organizirali su riječki ogranak Hrvatske udruge poslovnih žena Krug i Rotary club Rijeka – Sveti Vid, a prikupljala su se sredstva za program „Moje mjesto pod suncem“. Royal je bio ispunjen do zadnjeg mjesta, a zadnjih dana tražilo se i mjesto više u želji da se dobrom sinergijom pomogne programu ispred kojeg se jučer predstavio Zoran Grozdanov, predsjednik udruge Centar za strukturu dijaloga u Rijeci.

Na samom početku prisutnima se obratila Gordana Nikolić, predsjednica  riječkog ogranka Hrvatske udruge poslovnih žena Krug kao i Zlatan Car, predsjednik Rotary club Rijeka – Sveti Vid.

Sredstva su se prikupljala i aukcijom koja je započela prekrasnom kreacijom Andree Anić Dokmanović koja je pratila crno-bijelu notu večeri, zatim su uslijedila arhivska vina Enjingi, Iločki podrumi i Kozlović, a na samom kraju svoje je Lopar cigare predstavila Sanja Lopar, jedina Europljanka koja proizvodi ekskluzivne cigare!  Donacijom je događanje podržala i jedna od najstarijih IT firmi Ris osnovana prije gotovo 30 godina! Sinergija tehnologije, znanja, stručnosti i sposobnosti RIS-u je osigurala prednost na IT području. To su prepoznali i struka i korisnici te su RIS-u dodijelili niz domaćih i međunarodnih priznanja i nagrada. RIS je softverska tvornica koja svoje poslovanje temelji isključivo na proizvodnji i implementaciji vlastitih rješenja.

Uz grupu Venus, nastup Nikoline Tomljanović, RIS dance centar Ivone Brnelić bila je ovo večer koja će se dugo pamtiti, večer koja nas je podsjetila da je dobro srce uvijek u modi i da kao društvo imamo odgovornost brinuti i o onima koji nas trebaju, pogotovo kad se radi o djeci, tada svi moramo dati maksimum.

Baš kao jučer u večeri plemenitih djela i odličnih crno-bijelih izdanja!

Foto: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci