BIPA snizila cijene oko 400 proizvoda prije najavljene izmjene PDV-a
B

BIPA je  snizila cijene oko 400 proizvoda iz asortimana proizvoda dječje hrane, higijenskih uložaka i tampona. Sve to prije najavljene izmjene PDV-a koja stupa na snagu od 01. travnja 2022. godine.

Kupac na prvom mjestu

„U BIPI je kupac uvijek na prvom mjestu što nas je motiviralo da već u ožujku, prije stupanja smanjenja PDV-a na snagu. Snizilo smo cijene dijela asortimana koji će biti obuhvaćen najavljenom izmjenom od travnja ove godine. U našim poslovnicama diljem Hrvatske kupci će od danas moći pronaći oko 400 proizvoda po povoljnijim cijenama.“ izjavila je Saška Hitner, rukovoditeljica nabave u BIPI.

Osim sniženja dijela asortimana dječje hrane, higijenskih uložaka i tampona, BIPA svojim kupcima svakodnevno osigurava niže cijene. Promo cijene ostvarujete uz korištenje BIPACard-a, BCdigital programa vjernosti na Viberu i pogodnosti BIPO kluba za trudnice i roditelje s djecom do 3 godine.

O BIPI

Lanac drogerija BIPA dio je međunarodne REWE grupe, prisutan u Hrvatskoj od 2007. godine. Od prve otvorene poslovnice u Vinkovcima do danas BIPA je otvorila ukupno 133 poslovnice i trenutno zapošljava preko 800 zaposlenika. Strategija ponude proizvoda BIPE bazirana je na suradnji s top robnim markama. Najveća snaga BIPE su inovacije, a upravo je iz toga nastala nova, drugačija i još neviđena platforma na hrvatskom tržištu – BIPA Backstage.  Platforma je to koja spaja ljepotu i dobru zabavu te uz profesionalni make-up i manikuru nudi raznovrsne edukacije, predavanja i radionice.

U prvih godinu dana svog postojanja BIPA Backstage se etablirao kao mjesto vrhunske usluge po pristupačnoj cijeni; luksuz koji svaka žena sebi može i treba priuštiti. Srž BIPA Backstagea čini tim educiranih vizažistica s dugogodišnjim iskustvom u svijetu ljepote koji je spreman na sve izazove. U BIPI svaki kupac može biti siguran da će u  širokoj ponudi baziranoj na atraktivnim i kvalitetnim proizvodima top robnih marki uvijek pronaći nešto za sebe, svoju obitelj i dom po odličnim cijenama. Ponuda je dostupna i putem Wolta.

Posjetite web stranicu – https://www.bipa.hr/

Wolt – https://wolt.com/

Suradnja BIPE i Wolta – Odlična vijest! BIPA u ponudi ima dostavu!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci