BioLumin-C serum novi je recept za svježiji i odmorniji izgled očiju
B

Obrišite preuranjene znakove starenja oko očiju. Neka ogledalo vaše duše sjaji bez mrlje i traga koje ostavlja vrijeme. Inovativnim Dermalogica BioLumin-C serumom za područje oko očiju pomladite kožu za cijelo desetljeće. I namignite godinama koje dolaze

Nema nijedne emocije u kojoj ne sudjeluju oči. Ljuti ste? Oči će se lagano stisnuti. Tužni? Oblit će ih suze zbog kojih ćete pojačano treptati. Zaigrani? Veselo ćete namignuti. Sretni? I kutovi očiju razvući će se u „osmijeh“. Oči se pomaknu i do 100.000 puta dnevno; mišići oko njih među najaktivnijima su u cijelome tijelu. No, ujedno je koža koja ih okružuje najosjetljivija – tanka (čak 10 puta tanja od ostatka kože lica) i sklona boranju. Svakom od ovih neprocjenjivih pokreta koji govore tisuću riječi koža se mora prilagoditi – rastegnuti, stisnuti, zgužvati, preklopiti… I upravo se tu pokazuju prvi znakovi starenja. Istraživanja pokazuju da prerano starenje kože oko očiju može u očima promatrača postarati osobu i za 20 godina.

Nema ništa loše u borama smijalicama, no zdrava, sjajna i čvrsta koža oko očiju omogućit će očima da dođu do izražaja i pričaju svoju jedinstvenu priču. U tome će im pomoći nova formula iz Dermalogice, BioLumin-C serum za područje oko očiju koji odlično nadopunjuje jednu od najnagrađivanijih inovativnih formula – istoimeni serum za njegu lica.

Novi BioLumin-C serum bazira se na dva moćna i vrlo stabilna oblika vitamina C koji učvršćuju i zaglađuju kožu i vraćaju joj sjaj, no formula je dovoljno nježna da štiti, njeguje i obnavlja najosjetljivije područje lica.

Kombinacija sastojaka pomaže ovom laganom serumu da prodre duboko u kožu i uspješno zaustavi proces starenja, a ekstrakt bijele drhtalice (Tremella fuciformis), gljive koja je novi hit u industriji ljepote, hidrira i oživljava kožu. Serum obiluje antioksidacijskim prirodnim tvarima poput ekstrakta algi, chia-sjemenki i lišća arjune, biljke poznate po ljekovitosti u ajurvedskoj medicini, koje pojačavaju anti-age učinak vitamina C. Klinička studija pokazuje da ovaj serum povećava sjaj kože već nakon prve primjene, a vidljivo učvršćuje kožu oko očiju već za osam tjedana.

S nekoliko moćnih kapljica obrišite sivilo, mrlje i utisnute tragove s ogledala svoje duše. Dopustite neka hrabro progovori i neometano ispriča svoju životnu priču – onu koju nije dotaknulo vrijeme.  

Izvor: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci