Bili smo u ZTC-u, posjet trgovini Lonci i poklopci by Bajde nas je oduševio!
B

Sezona je roštilja i piknika, stoga naša preporuka danas ide u smjeru trgovine Lonci i poklopci by Bajde koja ima sve što vam treba za savršene trenutke uživanja, od prve jutarnje kave do kraja dana uz slavlje u dobrom društvu.

Kako navode nas svojoj internetskoj stranici misija im je  ponuditi kvalitetne i izuzetno praktične proizvode iz područja kulinarstva i gastronomije za kućnu i profesionalnu uporabu – za vaš dom ili poslovni prostor, bilo da se radi o vašoj kuhinji, restoranu, bistrou, kafiću ili poslovnom prostoru.

Cilj ovog tima  je ponuditi proizvode koje ćete dugo vremena sa zadovoljstvom koristiti.

Trgovina koja se nalazi na nultoj etaži ZTC-a oduševila nas je asortimanom, sve za uživanje u gastro avanturama pronašli smo na jednom mjestu. Dodajmo tome tanjure s cvjetnim uzorcima, koloritan asortiman, neodoljive šalice, čajnike, daske i podmetače, salvete, šarmantnoj ponudi ovoga mjesta teško je odoljeti.

Toliko teško da smo radni zadatak završili kupovinom, a već znamo i po što se moramo vratiti jer kuhinja je srce svakog doma i svaki detalj koji oplemenjuje taj prostor donosi radost cijeloj obitelji!

Trgovina svojim kupcima nudi i članske popuste kao i kupnju na rate, cijelu ponudu pogledajte na  LONCI I POKLOPCI BY BAJDE, ali na vašu odgovornost jer nećete moći odoljeti asortimanu, sigurni smo.

Ako ste iz Rijeke i okolice, onda je naša preporuka da trgovinu posjetite osobno. ZTC je uvijek dobra ideja, kasno proljeće uvijek je doba inspiracije i promjena, a lijep, ugodan i sretan dom najljepša je baza, znaju to i u ovoj popularnoj trgovini. Javite nam što se vama najviše sviđa i što ste zadnje kupili u ZTC-u, dobre informacije bitno je dijeliti. ?

ztc

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci