Bili smo u ZTC-u i za vas u Hervisu odabrali asortiman idealan za dane odmora i uživanja
B

Nakon što smo imali vremena stati, sada je pravo vrijeme da aktivno krenemo i da se pokrenemo! A pokret je nešto dobro poznato timu HERVIS trgovine koja se nalazi na prvoj etaži Zapadnog trgovačkog centra u Rijeci.

U skladu sa sloganom Get movin’ HERVIS predstavlja radost prema kretanju i bolji/pozitivniji pogled na život.  Hervis odlikuje visoko kompetentan prodajni program na području sporta i mode, uravnotežen spektar usluga,  stručno savjetovanje i cjenovno vrlo prihvatljive ponude.

Ova trgovina godinama je nam je omiljeni odabir kad tražimo sportske rekvizite, opremu, odjeću, a ovoga puta fokus nam je prilikom posjete bio na asortimanu ljetne obuće, kupaćim kostimima i biciklama!

Boravak u prirodi hrani duh, jača tijelo, a u biciklističkim avanturama možete uživati sami ili u dobrom društvu. Kako se proteklih godina podigla svijest o bicikliranju, dobra je vijest što Kvarner i Istra obiluju odličnim stazama, na vama je samo da ponesete kondiciju, dobru volju i naravno – biciklu! Bogat izbor bicikli za sve generacije krasi ovu trgovinu što već Riječanke i Riječani jako dobro znaju.

Ljubitelji mora ili bazena također uskoro dolaze na svoje, vikendima svjedočimo kako se sezona kupanja sramežljivo javlja, a uskoro ćemo uživati u bezbrižnim ljetnim danima punim plućima. Imate li kupaći kostim? Ako nemate, pravo je vrijeme da posjetite Hervis, odlične modele krasi kolorit i prelijepi detalji kao i velik izbor svih brojeva za žene i muškarce.

U redu, predstavili smo kupaće kostime, no kako ćete do omiljene plaže ili bazena? U novim natikačama dakako! Adidas i Nike modeli nose trendy predznak, ali su i oznaka kvalitete iako u Hervisu ćete pronaći i brojne druge poznate brandove s kojima će vam ljetni koraci biti ugodni, sretni i sigurni!

Hervis uvijek imaju dobru ponudu, no uvijek krije i neka iznenađenja tako dok su neki fotografirali, ali i raspitivali se za bicikle, drugi su nakon dva desetljeća stali na koturaljke i pomislili – Pa ovo je super! 

Najbitnije je zadržati dijete u sebi, a dijete u nama treba udobnost i sigurnost – treba Hervis!

PRIJAŠNJI POSJET:

Bili smo u ZTC-u i za vas odabrali nove modele sunčanih naočala u Ghetaldus optici

 

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci