Bili smo u ZTC-u i za vas odabrali nove modele sunčanih naočala u Ghetaldus optici
B

Protekli duži i topliji dani pridonijeli su optimizmu, dolazi lipanj i dolazi ljeto, dok maštamo o prekrasnim plažama i odmoru unutar Lijepe naše, sve što nam treba za opuštanje i uživanje odlučili smo potražiti u Zapadnom trgovačkom centru.

Jedna od najbitniji stavki dobrog ljetnog stila su sunčane naočale. Naočale su i dio stila, ali i potreba. Dok skrivamo pogled i štitimo oči od utjecaja sunca, sunčane naočale otkrivaju više o nama, odabir modela govori o našem stilu i osobnosti. Nas je potraga dovela u optiku koja je s  tradicijom duljom od 60 godina sinonim za kvalitetu u industriji na domaćem tržištu.

Ghetaldus Optika nalazi se na prvoj etaži centra te u svom asortimanu ima vrhunske brandove i modele koje ćete brzo poželjeti imati.

Ipak, prilikom ovog dolaska, našu je pažnju osvojila jedna posebna linija, radi se o KLISAB za Ghetaldus kolekciji koja prvi put predstavlja sinergiju poznatog hrvatskog branda i poznate optike.

 

Kolekcija se sastoji od 12 sunčanih i 10 dioptrijskih naočala, naočale odlikuje visoka estetika, briga o detaljima i jedna inovativna energija koja cijelu liniju čiji prepoznatljivom i drugačijim. A upravo su odlike prepoznatljivosti i individualnog stila odlike Riječanki koje modi pristupaju na jedan poseban način njegujući ležeran izričaj i želju da budu svoje i drugačije.

Moramo istaknuti, posebno nas se dojmio model s izmjenjivim staklima koji nudi mogućnost individualne prilagodbe svakom stylingu i raspoloženju.

Kolekcija dizajnerskih naočala upotpunjena je i praktičnim dodatkom pa svaki kupac KLISAB naočala ima priliku dobiti dekorativan i funkcionalan lančić.

Dugo vremena zatvoreni u domovima maštali smo o kavama na Korzu, šetnjama Opatijom, putovanjima, sada je vrijeme da sve te male želje ostvarimo, no prvo se treba dobro pripremiti. Naša prva stanica uvijek je ZTC RIJEKA, a naš prvi posjet bio je upravo Ghetaldus optici jer pravi model naočala najviše poručuje: Ljeto, spremni smo, čekamo te!

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci