Bili smo u ZTC-u i u trgovini Timberland pronašli odličan ljetni asortiman
B

Ljeto je već u punom zamahu, temperature su visoke, a prava osvježenja dolaze u vidu boravka na moru i super ZTC sniženja! Jedna od trgovina koja ima poznati ugled i odličan asortiman nalazi se na prvoj etaži centra i sinonim je kvalitete. Riječ je o brandu Timberland.

Trgovina Timberland u svojoj ponudi ima mušku, žensku i dječju obuću te mušku odjeću, a pronašli smo i predivne ženske torbe.

Brand je osnovan 1952. godine, potječe iz Amerike i najviše asocira na udobnu i kvalitetnu obuću, važno je napomenuti kako Timberland ne prati slijepo trendove, brand svakako krasi moderan dizajn, ali onaj koji traje godinama i koji novim kolekcijama koje modni svijet diktira neće izaći iz mode.

 

Našu pažnju osvojio je svakako asortiman za muškarce, pripadnici tzv jačeg spola uvijek su u lošijoj poziciji što se tiče modne ponude, no ne u ovoj trgovini, i ne u ZTC-u koji doista ima trgovine koje donose super kolekcije za muškarce. Timberland donosi mušku modu koja traje, za casual i finije varijante, ljetne dnevne šetnje ili izlaske.

Naša je preporuka da posjet ZTC-u uljepšate i posjetom baš ovoj trgovini. Zapadni trgovački centar uvijek ima dobre kolekcije, a sada i atraktivne popuste baš kao i Timberland, naša ovotjedna preporuka!

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci