Bili smo u ZTC-u i u trgovini Sketchers pronašli favorite za cijelu obitelj!
B

Šljokice, boje, zabavan dizajn, sve su to obilježja Sketchers branda koji iz sezone u sezonu donosi atraktivne kolekcije. Američki brand osnovan je 1992. godine, na samom početku tražio je svoje mjesto i kupce uz bok već tada razvikanim brandovima, a ogromnu popularnost stekao je 2020-ih godina kada se brand poistovjetio s poznatim zaštitnim licima kao što su Britney Spears i Christina Aguilera. Nakon toga poznati američki glumci i sportaši doprinijeli su popularizaciji branda koji je i danas na samom vrhu popularnosti.

Sketchers danas u Hrvatskoj uživa dobar imidž i popularan je među svim generacijama! Anatomski modeli tenisica donose osjećaj hoda na oblacima, a dizajn prilagođen trendovima uz prepoznatljiv stil branda omiljen je među odraslima, ali i djecom!

Šljokice, boje, motivi koje djeca vole, Sketchers jako dobro poznaje najmlađe i tržištu neprestano nudi novitete koji odgovaraju potrebama, ali i željama najmlađih. 

Sandale, torbe, tenisice, ruksaci,  sve vas TO  čeka u Sketchersu koji se nalazi na nultoj etaži ZTC-a, u neposrednoj blizini info pulta. Stil i udobnost krase ovaj brand koji privlači pažnju na prvi pogled, a zadržava kupce kvalitetom! Naša je preporuka da osobno provjerite ponudu koja vas čeka u Sketchers trgovini u ZTC-u, mi smo svoje favorite lako i brzo pronašli! Riječani i Riječanke vole Sketchers, a moramo priznati, već godinama volimo ga i mi!

Fotografije: Ivor Mažar za Stiluetu

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci