Bili smo u ZTC-u i u trgovini Idexe pronašli preslatke kombinacije za vaše najmlađe!
B

Trgovina Idexe nalazi se na prvoj etaži ZTC-a i jedna je od onih koja uvijek mami poglede! Presladak dizajn, boje, maleni modeli robice, sve to čini izloge ove trgovine posebno šarmantnima i jednostavno – morate zaustaviti pogled na kolekcije koje predstavljaju. Pogotovo, kad u obitelji imate mališane koje odmah možete zamisliti u odjeći talijanskog branda.

Idexe ima asortiman od 0-14 godina te donosi kompletan asortiman za klince i klinceze.

Posebnost našeg posjeta i vašeg koji si svakako planirajte čim prije su velika sezonska sniženja, do čak 70% i prilika da uživate u kupovini po vrlo popularnim cijenama.

Trebate kupaći kostim za vaše mališane? Haljinu za neku posebnu priliku? Trenerku za dječake? Imaju sve! I ne samo to, toliko je sve slatko i dopadljivo da nećete odoljeti prilici da vašim voljenima odjenete talijansku kvalitetu i brand koji je lako voljeti!

Ovih dana brojne ZTC trgovine dočekuju vas s odličnim popustima i super akcijama, mi vam želimo da uživate u kupovini i svakako zavirite u dječju oazu Idexe koju vole sve djeca, ali i odrasli jer znaju da će pronaći sve za svoje mališane! Prva etaža ZTC-a, veliki popusti, trgovina Idexe – sve znate, javite nam vaše favorite!

Fotografije: Ivor Mažar za Stiluetu

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci