Bili smo u ZTC-u i u Maras trgovini pronašli torbe s kojima jedva čekamo na putovanje Lijepom našom
B

Ova godina je atipična, no nije atipična ljubav naših ljudi prema životu, malim i velikim stvarima koje život čine ljepšim. Mi smo navikli na druženja, uživanja u gastro ponudi, sretne trenutke, mala putovanja i otkrivanja novih mjesta na našoj obali, ali i u unutrašnjosti, a iako smo radi cijele situacije oprezni i pratimo savjete i naputke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, znamo da jedva čekamo godišnji odmor, ovoga puta istražujući Istru, Dalmaciju, Gorski kotar i Slavoniju.

A za odmor iz snova bitno je imati prije svega dobru volju. dobro društvo i naravno – torbu u koju će stati sve stvari koje će ispuniti naše potrebe.

Stoga, smo se kao uvijek zaputili u riječki ZTC koji u svojoj ponudi ima sve što pojedinac i obitelj treba. Trgovina Maras nalazi se na prvoj etaži centra, u neposrednoj blizini info pulta, a atraktivan asortiman putnih torbi za sve generacije oduševit će sve generacije.

Dječji asortiman donosi poznate likove, generacija teenagera pronaći će se u torbama s poznatim emoticonima, a žene i muškarci lako će pronaći torbe za putovanje bilo da su povodi privatni ili poslovni.

Važno je napomenuti i kako je trgovina Maras  ovlašteni zastupnik kompanije SAMSONITE za RH kontinuirano od 1994. godine. Putni program, poslovni program, ruksaci i torbe, dječji program, ženske torbe i modni dodaci, sve to vas čeka u ZTC-u, u  TRGOVINI MARAS.

Mi ćemo vam još samo poželjeti sretan put, uživajte u ljetu koju smo toliko čekali i napokon – dočekali!

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci