Bili smo u ZTC-u i saznali sve o uslugama za vaše limene ljubimce
B

Kasno proljeće i dolazak ljeta bude želju za stalnim lutanjima, a ono je što je jako bitno i dolazi prije uživanja je sigurnost. Kratak i brz servis nalazi se u garaži ZTC centra, a već nekoliko godina CITY OIL se pokazao kao odličan odabir jer dok je vaš automobil na servisu, vi imate priliku obaviti kupovinu ili jednostavno pojesti i popiti kavicu dok čekate da vaš limeni ljubimac bude spreman za nove avanture i vaš pouzdan partner na cesti.

Zanimaju vas sve usluge CITY OIL servisa? Nema problema, kliknite na LINK  i sve doznajte!

A da bi vaš limeni ljubimac bio prelijep i u svom najboljem izdanju pobrinut će se autopraona ECO WASH. 

Prolili ste kavu u autu, vaša su djeca jela sladoled na stražnjim sjedalima ili se u unutrašnjosti automobila vide mrlje od blata, masnoća ili znoja?  Ovaj tim odradit će kompletno dubinsko čišćenje unutrašnjosti automobila specijaliziranim tekućinama i strojem za dubinsko čišćenje   Cijena usluge ovisi o kategoriji automobila i željama kupca (određeni segmenti: jedno sjedalo, komplet sjedala, cijeli auto itd..),  a vaš će automobil zablistati i spremno vas povesti u nove avanture!

Primjer pranja, fotografiju ustupio Eco Wash

Kupovina, kava, lijepi trenuci, ali i prilika da učinite nešto korisno za vaše limene ljubimce. Sve to i puno više pronaći ćete u riječkom ZTC-u, shopping oazi koju vole sve generacije, ali i automobili! 

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci