Bili smo na svečanom predstavljanju Skinfinity FINITYLIGHTNER  kreme!
B

Sa Skinfinity-em, prvim hrvatskim brandom premium kozmetike veže nas duga, kvalitetna, proaktivna i zanimljiva suradnja. Ovaj brand prirastao nam je srcu, neminovno je da je kvaliteta u svakom koraku ono što nas je osvojilo, ali pristup tržištu, inovacije u radu i stvaranje sa srcem ono je što nas je u konačnici pridobilo.

Skinfinity proizvode možete pogledati na SLUŽBENOJ INTERNETSKOJ STRANICI, aktivni su na društvenim mrežama FACEBOOK i INSTAGRAM, a proizvode možete pronaći u brojnim ljekarnama.

Brand je na tržištu prisutan više od godine dana, bilo je to dovoljno vremena da Mirela Ilenić, direktorica i cijeli tim postignu prepoznatljivost i tržište zaintrigiraju svojim proizvodima.

Mirela Ilenić, Skinfinity

Jučer je Skinfinity obitelj dobila novog člana, a predivnim događanjem u A Postu u centru Zagreba pozdravljena je Skinfinity FINITYLIGHTNER  krema koja umanjuje intenzitet postojećih i pojavu novih hiperpigmentacijskih pjega, ublažava znakove starenja kože i dubinski hidratizira. 

Velik broj uzvanika iskoristio je priliku i da uz Skinfinity tim napravi analizu kože, proba ekskluzivno pripremljen Freshfinity koktel nadahnut novom zvijezdom Skinfinity branda, ali i da ostavi svoj otisak prsta te na taj način ostavi jedinstven trag jer kako kaže i krilatica hrvatskog premium branda: Svaka koža ima svoj ego.

Prisutnima se obratio i Hrvoje Vukov, PR i marketing suradnik branda koji je istaknuo veliko zadovoljstvo što je beauty premijeru i vrijedan rad malog tima koji radi sa srcem podržao tako velik broj osoba. 

Posebno priznanje dodjeljeno je Borni Kotromanić za koju je Skinfinity tim procjenio da je svojim zalaganjem i isticanjem prednosti ove kozmetike kao javna osoba utjecala na visibility i dobar imidž te su joj ovom prilikom i posebno zahvalili.

Skinfinity FINITYLIGHTNER krema zahvaljujući sastojcima postiže efekt posvjetljivanja, prema koži je nježna i blagonaklona, premijera je imala savršen plasman jer dok čekamo tople i duge proljetne dane, imamo priliku stvoriti novu kvalitetnu rutinu.

Kažu da je za usvajanje novih navika potreban 21 dan, mi vam savjetujemo da uz Skinfinity kremu odbrojavati počnete upravo sad i do ljeta imate novu dobru  naviku i novu Skinfinity beauty prijateljicu! 


Foto: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci