Bili smo na snimanju kampanje novih proizvoda s potpisom Dr Vivian branda
B

Dr. med. dent. Vivian Jurković specijalizirala se za kozmetičku anti-aging medicinu. Dugo kliničko iskustvo na tom području omogućilo joj je da razvije Dr. Vivian Anti Age serum.

“Tijekom godina rada u području estetike, otkrila sam da vrlo često moji pacijenti ne znaju kako se pravilno brinuti o koži lica. Oni često koriste proizvode koji nisu prikladni za njihov tip kože, nastavljajući pronalaziti nove, a da nikad ne dosegnu svoj cilj.”

Vivian Jurković

Nakon što je razvila jedinstveni proizvod, univerzalan serum pogodan za sve tipove kože, početak godine Vivian je sa timom iskoristila za snimanje kampanje i plasman novih proizvoda na tržište! Serumu se tako pridružuju krema i čistač, a više o svemu naravno saznat ćete i na Stilueti.

Snimanje se odvijalo u Rijeci. Ispred fotoaparata Lane Polić našle su se, uz Vivan Jurković i ambasadorice Dr Vivian branda – Ivana Delač, Ema i Danijela Gračan. Make up potpisuje Iva Berišić (IBeauty), a frizure Perman Koncept.

Proizvodi će uskoro biti dostupni na DR VIVIANS WEBSHOPU, a ne sumnjamo da će baš kao i serum biti dio rutine brojnih Hrvatica i Hrvata! 

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci