Bile smo i prošle godine. Fešta od kilometra u Novom Vinodolskom event je koji trebate posjetiti
B

U organizaciji Turističke zajednice Grada Novi Vinodolski i ove će godine ljeto u Novom upotpuniti popularna i odlično posjećena Fešta od kilometra. Manifestacija će se održati u petak, 28. srpnja na našoj najdužoj šetnici, Obali Petra Krešimira IV s početkom u 20:00 sati. Duž šetnice, sve do Havana beach bara sudjelovat će preko 40 izlagača na čijim štandovima ćete se moći počastiti ukusnim slasticama, medom, domaćim rakijama, ručno rađenim suvenirima te drugim autohtonim proizvodima i rukotvorinama.

Ukusne hrane i dobre glazbe duž šetnice neće nedostajati – od ugostiteljskih objekata, do za ovu prigodu posebno postavljenih objekata sa gastro ponudom na samom početku šetnice te na pakiralištu ispod odmarališta. Zvuci pet glazbenih sastava širit će se kilometarskom šetnicom. Očekuju vas Grupa Tremolo, Trio Vivak, TS Ferali, TS Merak i jedan novi glazbeni sastav u ovim krajevima, Grupa Black & White iz Karlovca.

Uz foto kutke, posebno mjesto imat će i djeca koja će moći uživati u oslikavanju lica te u animacijskim igrama na dječjem igralištu na šetnici. Sigurni smo u kojem god smjeru da krenete dobre zabave neće nedostajati.

U 23:00 sata, sve posjetitelje razveselit ćemo i vatrometom koji će se ispucavati s mora. Vatromet će putovati cijelom dužinom kilometarske fešte te će ga tako moći vidjeti svi posjetitelji koji se nađu na šetnici.

Tekst, fotografije: PR/ Ivor Mažar

Prethodni tekst – Prvi put smo posjetili Feštu od kilometra u Novom Vinodolskom, oduševljeni smo!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci