Bile one opuštene ili stroge, punđe su hit ovog proljeća!
B

U središtu Zagreba (Iblerov trg 5) nedavno je otvoren novi salon za njegu, styling i cjelokupnu brigu o kosi – Frida Hair salon. Riječ je o mjestu koje privlači pozornost ugodnim uređenjem prostora inspiriranim najnovijim trendovima koji preferiraju intimne interijere, baš one koji neodoljivo podsjećaju na nekadašnje građanske stanove s visokim stropovima i puno svjetlosti u središtu metropole.

Posebna pozornost nije posvećena samo uređenju prostora, već i cijeloj priči koja stoji iza ovog projekta. Salon je dobio ime po meksičkoj umjetnici, revolucionarki, ali i ženi koji je bila ispred svog vremena, kako u estetskom, tako i sociološkom smislu. Frida Kahlo inspirirala je vlasnike svojom snagom, individualnošću i prepoznatljivošću pa je upravo ona bila pravi odabir za ime salona, ali i cjelokupnu filozofiju.

Na početku nove sezone frizeri iz Frida Hair salona predstavljaju vam najaktualnije trendove za proljeće/ljeto 2019.:

  • „faux bob“ ili lažni bob koji omogućuje djevojkama s dugom kosom da na jedan dan isprobaju kratku popularnu bob frizuru, a nakon toga se opet vrate svojim dugačkim uvojcima
  • sijeda ili siva kosa
  • razigrani pramenovi u blond, bakrenim, ljubičastim i ružičastim tonovima
  • strogi rezovi i dugačke šiške
  • podignute frizure ili popularne punđe.

 

Punđe su ono što svatko može isprobati bez obzira na dužinu kose (zahvaljujući umetcima i ekstenzijama). Bile punđe visoke i neuredne, niske uz dodatak ukrasa koji može biti i obično uže, što će podignutoj kosi dati dnevni „štih“ ili pak ispletene od pletenica, one su savršena kombinacija za dnevni look.

No, ista ta punđa vrlo brzo će se transformirati u idealnu večernju kombinaciju za izlazak s prijateljicama ili poslovni događaj uz dodatak ruža u jarko crvenoj ili kričavo ružičastoj boji. Za punđu s potpisom Frida Hair salona nedostaje još jedino cvijet po izboru i pozitivan stav!


Više informacija pogledajte na službenoj Instagram stranici @fridahairsalon

*Fotografije interijera Frida Hair salona potpisuje One day studio, a fotografije frizura s potpisom Frida Hair salona potpisuje Srećko Rundić.


Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci