NaslovnicaINSPIRACIJADOBRE IDEJEBiblioteka Slatkopedija objavila slikovnicu...

zadnje objave

Biblioteka Slatkopedija objavila slikovnicu „U potrazi za čarobnim božićnim keksićima“

Prva slikovnica iz novopokrenute biblioteke Slatkopedija vodi vas u potragu za čarobnim keksićima koja će rezultirati važnim životnim poukama.

Iz pera urednice Slatkopedije, najstarijeg novinarskog portala specijaliziranog za slastice i slastičarstvo, izašla je prava blagdanska priča naslovljena „U potrazi za čarobnim božićnim keksićima“. Ova slikovnica prva je slikovnica iz novopokrenute biblioteke Slatkopedija. Tekst slikovnice potpisuje Kate Bošković, a ilustracije Matea Erceg iz obrta 13. kat, koja potpisuje i ilustracije na svim prethodnim Slatkopedijinim proizvodima.

Slikovnica „U potrazi za čarobnim božićnim keksićima“ predstavlja toplu blagdansku priču ispunjenu mirisima i okusima najukusnijih božićnih keksića. Čitajući slikovnicu i tragajući za čarobnim božićnim keksićima, djeca će otkriti velike i važne životne pouke.

Osim tople priče i predivnih ilustracija, u slikovnici se nalazi i recept za pripremu čarobnih keksića, a tu je i prostor predviđen za dječji crtež samih keksića ili pak za fotografiju omiljenih keksića.

Posebnost ove slikovnice namijenjene djeci predškolske i rane školske dobi jest i ta da je pisana velikim tiskanim slovima pa je djeca mogu čitati potpuno samostalno. U stvaranju same slikovnice (osmišljavanju glavnog lika, kao i samog izgleda keksića) sudjelovala je i Katina šestogodišnja nećakinja Ivona pa je slikovnica u cijelosti napravljena po dječjim željama.

Kate Bošković

“Pomisao da će djeca tonuti u slatke snove uz moje riječi i da će mnoge obitelji uživati u zajedničkoj pripremi ovih čarobnih keksića čini me izrazito sretnom i počašćenom — jer ne dobije svatko priliku da svojim radom zasladi najvažnije dane u životu svakog pojedinca — dane djetinjstva.” – rekla je autorica slikovnice Kate Bošković, iskoristivši priliku da zahvali poduzećima koji su omogućili da ova slikovnica ugleda svjetlo dana: Dada&RoccoGradska kavana RomanaSuper trend d.o.o.Diva Pastry Shop Slunj i Babyroom.hr.

Slikovnica je na tržište došla u pravi trenutak – tik pred božićne blagdane koje će mnoge obitelji zasladiti upravo ovom pričom, ali i pripremom čarobnih keksića. Mnogi čitatelji tako su već podijelili fotografije svojih keksića i zadovoljna lica mališana koji su i sami sudjelovali u pripremi.

I za male i velike

Osim na webshopu Slatkopedija na kojem upravo traje akcijska cijena slikovnice od 59 kuna, istu po redovnoj cijeni od 69 kn možete nabaviti i u knjižarama Fraktura i Ljevak u Zagrebu te Hoću knjigu u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Varaždinu.

Na samom kraju Kate poručuje kako vjeruje da su slikovnicu tiskali u dovoljnom broju primjeraka, ali bit će jako sretni ako ih vi razuvjerite.

Fotografija: Slatkopedija

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
109PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE