Iz Biblioteke Slatkopedija dolazi najslađa proljetna priča
I

Nova slikovnica prati uzbudljive šumske avanture zeca Kikija i vjeverice Lane i djeci otkriva snagu pravog prijateljstva.

Iz Biblioteke Slatkopedija stižu uzbudljive vijesti. Na tržište je upravo stigla njihova druga slikovnica naslovljena „Slatka šumska priča“.

Nakon što su krajem prošle godine djecu i odrasle osvojile svojom pričom o djevojci Riti i čarobnim keksićima, provjereni autorski dvojac – autorica teksta Kate Bošković, urednica portala Slatkopedija i ilustratorica Matea Erceg, vlasnica obrta 13. kat, ovaj put nas vode kroz šumske avanture zeca Kikija, vjeverice Lane i njihovog društva. Naime, neočekivani problem pred najvažniji zadatak njegova života otkrit će zecu Kikiju snagu pravog prijateljstva, ali i naučiti ga da iskrene prijatelje treba znati prepoznati. „Slatka šumska priča“ poučna je priča o prijateljstvu prožeta očaravajućim šumskim ambijentom i neočekivanim obratima.

Baš kao i prva Slatkopedijina slikovnica, pisana je velikim tiskanim slovima kako bi je djeca mogla sama čitati. I ovaj put slatka nota dodana je uvrštavanjem prigodnog recepta – točnije, čak dva recepta. Kako bi se djeca nakon čitanja mogla zabaviti, autorice su pripremile i posebnu bojanku.

U realizaciji ovog projekta pomoć su im i ovaj put pružila mnoga hrvatska poduzeća. Oni su Dada&Rocco, Gradska kavana Romana, OPG Matulić, Adrijana Rajčić Design i Miscotti, a da su ponovno napravile dobar posao pokazuju i brojne narudžbe koje su dosad primile.

Slikovnica „Slatka šumska priča“ dostupna je za narudžbu u Slatkopedijnom webshopu. Uz narudžbu se dobije i Slatkopedijina torba, a ponuda vrijedi do isteka zaliha. Od ovog tjedna slikovnica će biti dostupna i na prodajnim mjestima diljem Hrvatske – u knjižarama Fraktura, Naklada Ljevak, Hoću knjigu i VBZ.

Naklada je mala, a priča jako vrijedna stoga za slađe proljeće nabavite svoj primjerak „Slatke šumske priče“.

Fotografije: Slatkopedija

Slikovnicu možete pronaći na službenoj stranici Slatkopedije.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci