BeThrifty Vintage Kilo Sale dolazi u Rijeku! Očekuje vas kilo odjeće po super cijeni
B

Suvremen i održiv šoping u stilu “lova na blago”

BeThrifty je odveć poznati Vintage Kilo Sale i web-store sa sjedištem u Austriji, ali možete ga iskusiti uskoro u vašem gradu! BeThrifty je uspješno iskombinirao modu i održivost, prkoseći tako fast-fashion brendovima koji su danas prozvani od strane mlade populacije, više nego ikad. Stoga projektom nije postignuto isključivo stvaranje novog modnog imena ili marke, nego i jedne nove proaktivne zajednice koja skreće pažnju na važne probleme današnje modne industrije.

Taj cilj je još bliži sudjelovanjem na značajnim eventima i festivalima kao što je i sljedeći vikend u Rijeci. Osnivači Bori Radmanović i Christian Mayr dodaju: “Kao jedan brend održive second hand odjeće nudimo kvalitetnu i recikliranu odjeću u odličnom stanju po znatno nižim cijenama, kako bismo održivu modu svima učinili dostupnom”.

Ako volite modu i trudite se živjeti održivim načinom života, s BeThriftijem možete udahnuti novi život u visokokvalitetne vintage komade svojom osobnošću.

Vizija BeThrifty-ja je održivi životni stil s idejom podizanja svijesti o okolišu i ograničenim resursima u modnoj industriji.

Vintage & Second Hand je prvi poduzeti korak ka zelenijem načinu života. BeThriftijev tim za održivost stalno razvija nove, različite projekte, primjerice recikliranog nakita, eko i prirodne kozmetike i mnogih drugih proizvoda koji se mogu proizvoditi bez ugrožavanja okoliša.

Lanac “proizvodnje” započinje nabavom odjeće različitih kolekcija kvalitetne retro i vintage odjeće širom svijeta koja, kroz Europu, putuje do skladišta za njeno sortiranje. Odjeća koja stigne se zatim pomno prebire, a odabrani komadi se onda ručno i pažljivo sortiraju i pregledaju, te putuju u skladišta BeThrifty-ja. Tamo se svaki odjevni komad još jednom pregleda i po potrebi prepravi od strane tima za upravljanje kvalitetom. Konačna destinacija odabranih komada su BeThrifty eventi diljem Europe.

Konačno, koncept prodaje je zapravo veoma jedinstven i pomalo drugačiji, a to se posebno sviđa mlađoj populaciji, za koje su ovakvi eventi osvježenje u odnosu na velike sumorne šoping-centre. Jedan kilogram BeThrifty odjeće košta 39€, i to su uglavnom komadi odjeće koji se vrlo teško mogu opet pronaći, jedinstveni su i dobro očuvani, a osjećaj da pritom radite nešto dobro za okoliš podiže cijelo iskustvo kupovine u BeThriftiju na novu razinu.

Na eventima baš svi mogu pronaći nešto za sebe jer odjeće ima u različitim veličinama od XXS do XXL. Što se brendova tiče, Nike, Adidas, Reebok, Lacoste, Ralph Lauren su samo neki od njih. Sav asortiman podijeljen je u 60 različitih kategorija među kojima se mogu naći šareni old school windbreakeri, kožne jakne, puloveri i hudice, šarene, denim košulje i još mnogo toga.

Izbor je zaista veliki, a vintage iskustvo se upotpunjuje time što svaki komad odjeće možete isprobati na licu mjesta. Plaćanje je moguće gotovinom ili karticom.

Lokacija: Pogon kulture

Datum i Vrijeme: 28. Travnja 13:00 – 19:00 h  & 29. travnja 10:30 – 18:00 h

Tekst, fotografije: PR/ BeThrifty

Prethodni tekst – Buvljaci postaju sve popularniji. I Rijeka ima super priču, ove subote u The Beertiji!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci